TOP Oss


0


Roda JC Kerkrade


0

Tijdstip: 31-01-2020 20:00
Ruststand: 0 - 0
Tegenstander: TOP Oss
Scheidsrechter: Jordy Vermeire
Aantal bezoekers:

Wedstrijd verslag

Roda JC Kerkrade heeft vanavond met 0-0 gelijkgespeeld tegen TOP Oss. Beide ploegen creëerden gedurende het duel verschillende mogelijkheden, maar wisten dit niet om te zetten in een doelpunt.

In de eerste helft kon Roda JC diverse kansen noteren. Echter, waren het Iké Ugbo, Romario Rösch en Jordy Croux die grote kansen miste. Een schot van de Belg Croux werd nog van de lijn gehaald door de Ossenaar Stuy van den Herik. Kort hierna was Croux niet succesvol in een een-op-een-situatie met doelman Damien Perquis. Yann Bisseck, die in de basis stond als vervanger van de geblesseerde Niels Verburgh, kopte vanuit een hoekschop nog hard over.

Na rust kwam de wedstrijd, in tegenstelling tot afgelopen week tegen Volendam, niet los. Het spel ging in een zacht tempo over en weer en echte kansen konden niet worden genoteerd. Een slotoffensief van Roda JC kon ook geen potten breken.

Wel maakte Richard Jensen zijn rentree bij Roda JC. De verdediger, die terugkomt van een blessure, verving Bisseck in de slotfase.

Opstelling TOP Oss: Damien Perquis, Cas Peters (90+1' Cihat Celik), Lion Kaak, Rick Stuy van den Herik (46' Lorenzo Pique), Phillippe Rommens, Dean van der Sluijs, Olivier Rommens, Grad Damen (67' Samet Bulut), Niels Fleuren, Henk Dijkhuizen, Hennos Asemelash.

Opstelling Roda JC Kerkrade: Tom Muyters, Pepijn Schlösser, Daryl Werker, Yann Bisseck (83' Richard Jensen), Maxime Gunst, Robert Klaasen, Antonio Cotán, Roland Alberg, Jordy Croux, Iké Ugbo, Romario Rösch (70' Mart Remans).

Scoreverloop: /
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK