20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Tegemoetkoming seizoenkaarthouders

We hebben elkaar al even niet gezien. Lang hebben wij de hoop gehad dat we het seizoen onder goede condities konden hervatten. Dat verlangen hield ons sterk. Vanwege de corona-maatregelen heeft de KNVB het huidige voetbalseizoen vroegtijdig beëindigd. Uiteraard hadden we het seizoen het liefst uitgespeeld, maar tegen deze tegenstander kunnen en willen we niet spelen. Dankjewel voor jouw begrip en steun. Wij zijn door COVID-19 voor een grote, onverwachte uitdaging komen te staan.

Waar wij de afgelopen weken in stilte naar oplossingen zochten, bleef jij geduldig. Wij waarderen dat enorm. Achter de schermen bouwen wij hard aan de toekomst van Roda JC. Bouw je met ons mee?

Vanwege het coronavirus heb jij, als seizoenkaarthouder van Roda JC, een aantal wedstrijden gemist. Je kan ervoor kiezen om hiervoor gecompenseerd te worden, of om hier van af te zien.

OPROEP TOT STEUN
We vragen je om achter ons te blijven staan; om wederom een beroep te mogen doen op jouw onvoorwaardelijke liefde voor Roda JC. Op sociale media hebben wij de afgelopen weken enorm veel berichten gelezen van seizoenkaarthouders die willen afzien van een compensatie om zo de club éxtra te ondersteunen. Dit doet ons enorm goed. Een signaal dat eens te meer aangeeft dat Roda JC de trouwste achterban van Limburg heeft.

OPTIES
Roda JC kan en wil echter niet voor haar supporters beslissen hoe de club het seizoen financieel moet afronden. Om die reden biedt Roda JC haar supporters verschillende opties.

1. Afzien van tegemoetkoming
Bovengenoemd werd de eerste optie al ter sprake gebracht: het afzien van een tegemoetkoming. We willen je graag vragen achter ons te blijven staan, maar als jij het nodig hebt, staan we ook achter jou.

2. Tegemoetkoming in de vorm van een voucher
Wens je een tegemoetkoming? Dan ontvang je een tegemoetkoming in de vorm van een voucher. Dit is een tegemoetkoming middels een ticketvoucher ter waarde van €30,- (volwassene) of €10,- (kind t/m 12 jaar). Hierbij maken wij geen onderscheid tussen de verschillende tribunes.

Let op: Deze voucher is niet in te wisselen op nieuwe seizoenkaarten, niet inwisselbaar voor contanten en niet inwisselbaar voor de thuiswedstrijden tegen MVV Maastricht, NAC Breda, De Graafschap en eventuele Bekerduels. Je kunt een keuze maken tot en met 30 juni 2020. Daarna is het niet meer mogelijk om een keuze door te geven. De voucher is gedurende 12 maanden geldig; tot 1 augustus 2021.

KEUZE DOORGEVEN
Welke keuze je ook maakt; wij vragen je te allen tijde jouw keuze aan ons kenbaar te maken. Je kan je keuze via Mijn.Roda (of via de knop hieronder) kenbaar maken (tot uiterlijk 30-06-2020). Met het invullen en versturen van je keuze ga je akkoord met de voorwaarden van de Coronavoucher.


Stap 1: Log in met je persoonlijke account (dat gekoppeld is aan je seizoenkaart);
Stap 2: Je komt automatisch uit op de pagina waar je een keuze kan maken;
Stap 3: Bevestig je keuze door op 'opslaan' te klikken.

Let op! Alle seizoenkaarthouders hebben al een account bij Roda JC. Ben je je wachtwoord vergeten? Maak géén nieuw account aan, maar klik onderin het scherm op ‘Wachtwoord vergeten‘. Volg de instructies die je per e-mail krijgt. Geen e-mail ontvangen? Laat het ons weten via account@rodajc.nl, we helpen je graag!

FAQ
Heb jij nog andere vragen? Wellicht hebben we deze al beantwoord! Neem dus even een kijkje bij onze veel gestelde vragen via de FAQ. Is hiermee je vraag nog steeds niet beantwoord, stuur dan een e-mail naar info@rodajc.nl.

FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen.
Waarom wordt er een tegemoetkoming aangeboden?
Het seizoen 2019/'20 is vanwege COVID-19 voortijdig beëindigd en daardoor zijn een aantal wedstrijden niet gespeeld. Omdat seizoenkaart- en tickethouders wel tickets hebben gekocht voor deze niet gespeelde wedstrijden komen clubs hun supporters tegemoet met een aantal opties.
Wat houdt de tegemoetkoming precies in?
Indien je een tegemoetkoming wenst, dan ontvang je een voucher ter waarde van €30 (volwassene) of €10 (kind t/m 12). Deze voucher is niet in te wisselen op nieuwe seizoenkaarten, niet inwisselbaar voor contanten en niet inwisselbaar voor de thuiswedstrijden tegen MVV Maastricht, NAC Breda, De Graafschap en eventuele Bekerduels. Je kunt een keuze maken tot en met 30 juni 2020. Daarna is het niet meer mogelijk om een keuze door te geven. De voucher is gedurende 12 maanden geldig; tot 1 augustus 2021.
Waarom zou ik hiervan afzien?
Inkomsten uit verkoop van seizoenkaarten en tickets zijn voor de Nederlandse clubs van vitaal belang in hun totale begroting. Door geen beroep te doen op de tegemoetkoming blijft de financiële schade voor jouw club enigszins beperkt. Kortom; Roda JC is hier enorm bij geholpen.
Waarom hebben de voetbalclubs het zo lastig nu de competitie niet wordt uitgespeeld?
Door het voortijdig beëindigen van het seizoen 2019/'20 missen clubs veel inkomsten, waaronder bijvoorbeeld inkomsten uit kaartverkoop. De clubs moeten tegelijkertijd gewoon aan hun verplichtingen blijven voldoen. Deze zijn gebaseerd op verwachte inkomsten zonder tussenkomst van alle noodzakelijke maatregelen vanwege COVID-19.
Waar moet ik op letten als ik een tegemoetkoming accepteer?
Je wordt vanaf begin juni door Roda JC op de hoogte gesteld van de inhoud van de tegemoetkoming. Iedere club komt met eigen opties voor de supporters die één of meerdere wedstrijden hebben gemist.
Wanneer kan ik weer tickets voor wedstrijden van mijn club kopen?
Alle betaald voetbalclubs maken via eigen kanalen bekend hoe en wanneer ze starten met de verkoop van seizoenkaarten voor komend seizoen. Houd de kanalen van Roda JC in de gaten voor meer informatie.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK