Seizoenkaart 2018-2019

Koempels vallen. Koempels staan op. Zo is deze mijnstreek regio groot geworden, zo is Roda JC ontstaan. Samen met u willen we, nee, moeten we de weg naar boven inzetten. Want alleen met uw steun kan Roda JC zo snel mogelijk weer terugkeren in de Eredivisie. Het niveau waar deze club thuishoort. Clubliefde kent geen divisie. Roda JC fans zijn namelijk een #LevenLangTrouw. U toch ook?

Hoe vraag ik mijn seizoenkaart aan?

U kunt uw nieuwe seizoenkaart zowel online, als in de Fanshop aanvragen.

Indien u ervoor kiest om uw seizoenkaart online te bestellen, kunt u tijdens het afrekenen aangeven of de seizoenkaart(en) per post naar uw thuisadres wordt opgestuurd, of dat u uw seizoenkaart(en) afhaalt in de Fanshop.

Klik hier om direct online uw seizoenkaart(en) aan te vragen.

Informatie m.b.t. het verlengen van uw seizoenkaart(en)
Indien u uw seizoenkaart(en) wenst te verlengen, dient u in te loggen op www.rodajc.nl/tickets met uw persoonlijke log-in gegevens. Bent u nog niet in het bezit van uw log-in gegevens? Stuur dan een e-mail naar account@rodajc.nl en vermeld daarin uw relatienummer (deze begint met 11 of 93 en staat op de achterzijde van uw seizoenkaart). U ontvangt binnen drie werkdagen een e-mail van Roda JC met daarin de juiste log-in gegevens, zodat u uw seizoenkaart(en) online kunt verlengen.

Bent u reeds in het bezit van een werkend account voor www.rodajc.nl/tickets?
U kunt beginnen aan het online verlengen van uw seizoenkaart(en). Klik hier voor het handige stappenplan om uw seizoenkaart(en) succesvol online te verlengen!

Extra voordelen voor seizoenkaarthouders
Naast de gebruikelijke 10% korting in de Fanshop, ontvangt u bij veel activiteiten en bedrijven in de regio op vertoon van uw seizoenkaart forse kortingen. Kijk voor alle deelnemende bedrijven op www.rodajc.nl/loyaliteitsvoordeel.

Toch liever uw seizoenkaart(en) verlengen in de Fanshop?
Het is uiteraard mogelijk om uw seizoenkaart(en) te verlengen in de Fanshop van Roda JC. Om tijd te besparen, kunt u thuis het seizoenkaartformulier downloaden, printen en invullen. Neem het ingevulde seizoenkaartformulier mee naar de Fanshop.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK