Routebeschrijving naar het PLS

Vanuit de richting Eindhoven

Op de A76 richting Heerlen neemt u bij knooppunt Ten Esschen de afslag richting Voerendaal/Heerlen/N281. U volgt de stadsautosnelweg N281 tot afrit Kerkrade-West. Einde afrit rechts. U gaat bij de 2e afrit rechts en u ziet na 100 meter aan uw rechterzijde het stadion.

Vanuit de richting Aken

Op de A76 richting Heerlen neemt u bij knooppunt Bocholtz de afslag Kerkrade/Heerlen/N281. U volgt de stadsautoweg N281 tot afrit Kerkrade. Einde afrit rechts en vervolgens 1e straat links. Voor u ziet u het stadion.

Vanuit de richting Maastricht

U volgt de A79 richting Heerlen tot afslag Kerkrade/Vaals/Aken, u gaat rechts (N281). U volgt de N281 tot afrit Kerkrade-West. Einde afrit rechts. U gaat bij de 2e straat rechts en u ziet na 100 meter aan uw rechterzijde het stadion.

Volg hierna uw parkeerterrein-aanduiding.

Parkeren

In onderstaande afbeelding worden de verschillende parkeerterreinen rondom het Parkstad Limburg Stadion aangegeven. In totaal bevinden zich ongeveer 2000 parkeerplaatsen rondom het stadion. Ook in de nabije omgeving van het stadion zijn er meer dan voldoende mogelijkheiden om uw auto te parkeren.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK