R.K.S.V. Groene Ster


1


Roda JC Kerkrade


3

Tijdstip: 12-07-2017 19:00
Ruststand: 0 - 1
Tegenstander: R.K.S.V. Groene Ster
Scheidsrechter:
Aantal bezoekers: 1000+

12 juli 2017 Groene Ster - Roda JC Kerkrade

Wedstrijd verslag

Roda JC Kerkrade heeft woensdagavond ook haar tweede oefenduel met een overwinning weten af te sluiten. Op Sportpark Pronsebroek werd RKSV Groene Ster met 1-3 verslagen.

Roda JC startte met een aantal andere namen in de basis elf dan afgelopen zaterdag tegen RKTSV Terwinselen. Zo wisten nieuwelingen Filip Kurto en Mario Engels een basis plaats af te dwingen evenals testspeler Marc Brasnic.

Livio Milts, speler van Jong Roda JC, gaf wederom zijn visitekaartje af en zette Roda JC na 19 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Enkele minuten later wist ook testspeler Marc Brasnic een kans te creëren, maar hij stuitte op de doelman van Groene Ster.

Na de theepauze verschenen onder andere Hidde Jurjus, Mikhail Rosheuvel, Mitchel Paulissen en Ognjen Gnjatic op het veld. Na amper twee minuten gespeeld te hebben kwam de thuisploeg, na defensief geknoei aan de kant van Roda JC, op gelijke hoogte.

In de minuten die hierop volgden wist Roda JC de thuisploeg vast te zetten en een aantal kansen te creëren. Celestin Djim zag zijn inzet via de paal naast het doel gaan en ook de pogingen van Dani Schahin en Mitchel Paulissen verdwenen niet in het doel van Groene Ster.

In het laatste kwartier wist middenvelder Ognjen Gnjatic Roda JC, met een van richting veranderd schot en een mooi geplaatste bal in de kruising, naar een 1-3 overwinning te schieten.


Roda JC zal komende week op trainingkamp gaan in Zeist en speelt op zaterdag 22 juli om 18:00 uur het volgende oefenduel in het Jan Louwers stadion tegen FC Eindhoven.

Doelpunten:
19' Livio Milts
47' Wessel Franssen (Groene Ster)
78' Ognjen Gnjatic
82' Ognjen Gnjatic

Rode kaart:

Gele kaart:


Roda JC Kerkrade:
Trainer: Robert Molenaar

Opstelling :
Voor rust: Filip Kurto, Henk Dijkhuizen, Frederic Ananou, Daryl Werker, Livio Milts, Jerome Kroonen, Mario Engels, Nicky Souren, Marc Brasnic, Gyliano van Velzen, Mohamed El Makrini

Na rust: Hidde Jurjus, Pepijn Schlösser, Christian Kum, Adil Auassar, Ard van Peppen, Ognjen Gnjatic, Mikhail Rosheuvel, Nathan Rutjes, Celestin Djim, Mitchel Paulissen, Dani Schahin


Toeschouwers: 1000+