20/21
3193verkochte seizoenkaarten

Wedstrijdaccreditatie

Om een wedstrijd van Roda JC Kerkrade in het Parkstad Limburg Stadion bij te wonen dient iedere mediavertegenwoordiger (journalisten en fotografen) in het bezit te zijn van een door Roda JC Kerkrade verstrekte accreditatie. Bij het verstrekken van deze accreditatie wordt het bezit van een geldige NSP-kaart als richtlijn gebruikt.

Accreditatieverzoeken dienen uiterlijk twee werkdagen voor de wedstrijddag bij Roda JC Kerkrade binnen te zijn. Verzoeken die later worden ingediend, worden niet behandeld. U kunt uw accreditatie indienen via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Indien uw accreditatieverzoek wordt goedgekeurd ontvangt u een bevestiging per mail. Deze bevestiging geeft pas toegang tot het perscentrum van het Parkstad Limburg Stadion, als u deze omwisselt bij de receptie aan de hoofdingang van het stadion. Hier ontvangt u uw persdagkaart voor de wedstrijd. Alleen personen in het bezit van een NSP- kaart, een Endemol- dienstkaart of een door Roda JC Kerkrade verstrekte persdagkaart hebben toegang tot het perscentrum.

Accreditatieformulier

Soort media

 Krant  
 TV  
 Radio  

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK