Voorwaarden seizoenkaart

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over seizoenkaarten.
 
Hoeveel seizoenkaarten kun je per persoon kopen?
Er geldt géén limiet op het aantal seizoenkaarten per persoon.
Ik wil naast het aanschaffen van mijn seizoenkaart een bijdrage leveren aan het spelersbudget. Kan dit?
Jazeker, dit kan. Zodra u uw seizoenkaart gaat afrekenen (zowel online als in de Fanshop) heeft u de mogelijkheid om 20% extra te betalen. Dit bedrag wordt direct toegevoegd aan het spelersbudget.
Ik wil mijn tribuneplaats wijzigen. Kan dit?
Ja, dat kan. U kunt in de Fanshop uw tribuneplaats laten wijzigen. Indien u dit laat wijzigen voor de start van het seizoen, is het gratis. Wanneer u gedurende het seizoen uw seizoenkaart wilt wijzigen, wordt €6,- in rekening gebracht.
Ik ben op het moment van bestellen 12 jaar, maar word binnenkort 13 jaar (prijs volwassen). Welk prijstype moet ik kiezen?
De peildatum voor seizoenkaarten is 01-07-2019. Wanneer je op 1 juli 2019 12 jaar bent, dan kies je voor het prijstype: ‘0 t/m 12 jaar‘, zo niet, dan kies je voor het prijstype: 'Volwassen 13+'.
Kan ik een parkeerkaart kopen bij mijn seizoenkaart?
Het is niet mogelijk om een parkeerkaart te kopen bij een seizoenkaart.
Hoe kan ik de FSI korting verzilveren?
Op het aanvraagformulier van FSI staat een kortingscode vermeld. Voor de betaling vult u deze kortingscode in waardoor de korting automatisch verrekend wordt. Hulp nodig bij het bestellen/verlengen?
- Stappenplan verlengen
- Stappenplan bestellen
Wanneer kan ik mijn nieuwe seizoenkaart afhalen?
- Als u online een nieuwe seizoenkaart heeft besteld, dan kunt u uw seizoenkaart afhalen op de Open Dag van Roda JC (3 augustus a.s.). Niet afgehaalde seizoenkaarten worden na 3 augustus per post opgestuurd;
- Als u al in het bezit bent van een seizoenkaart, dan wordt uw huidige pasje automatisch geactiveerd voor het nieuwe seizoen; u ontvangt geen nieuw pasje!;
- Indien u een nieuwe seizoenkaart contant heeft betaald, dan kunt u uw seizoenkaart afhalen op de Open Dag van Roda JC (3 augustus a.s.). Niet afgehaalde seizoenkaarten worden na 3 augustus per post opgestuurd.
Kan ik ook een seizoenkaart in het stadion kopen?
Ja, dat kan! U kunt uw seizoenkaart in de Fanshop (naast de hoofdingang van het Parkstad Limburg Stadion) kopen. De Fanshop is op dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 12:00 tot 18:00 uur, op donderdag van 12:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Op zondag en maandag is de Fanshop gesloten. Op wedstrijddagen kunnen de openingstijden afwijken.
Welke betaalmogelijkheden zijn er?
- iDeal (online)
- Contant/pin (in de Fanshop)
Ik betaal meer dan mijn buurman/buurvrouw voor mijn seizoenkaart, hoe kan dit?
Er zijn verschillende loyaliteitskortingen toegekend voor jeugd en volwassenen. Dat verklaart het prijsverschil. Voor meer informatie hierover zie ons artikel over het prijsbeleid 2019-2020.
Mijn seizoenkaart is kwijt of gestolen. Wat doe ik nu?
U krijgt geheel gratis een nieuwe seizoenkaart van Roda JC. U kunt dit telefonisch kenbaar maken via 045 631 7000 of een e-mail sturen naar ticketing@rodajc.nl.
Moet ik mijn seizoenkaart opzeggen als ik niet wil verlengen?
Indien u uw seizoenkaart niet wilt verlengen, kunt u een e-mail sturen naar ticketing@rodajc.nl.
Ik weet mijn inloggegevens niet? Wat moet ik nu doen?
Stuur een e-mail naar account@rodajc.nl en vermeld daarin uw relatienummer (deze begint met 11 of 93 en staat op de achterzijde van uw seizoen/clubkaart). U ontvangt binnen drie werkdagen een e-mail van Roda JC met daarin het antwoord op uw vraag/vragen.
Ik heb een seizoenkaart toegezegd via www.wijzijnrodajc.nl. Hoe kan ik een seizoenkaart bestellen/verlengen?
U ontvangt binnen enkele dagen een e-mail van ticketing@rodajc.nl, met daarin alle informatie omtrent het bestellen/verlengen van uw seizoenkaart. Indien u in het seizoen 2018-2019 een seizoenkaart heeft afgenomen, ontvangt u tevens uiterlijk vrijdag 14 juni per post een seizoenkaartbrief met daarin alle informatie omtrent het verlengen van uw seizoenkaart, inclusief uw persoonlijke loyaliteitskorting.
Hoe is de seizoenkaartteller op de website van Roda JC opgebouwd?
De seizoenkaartteller is opgebouwd met de seizoenkaarten welke de afgelopen weken zijn toegezegd via www.wijzijnrodajc.nl en de seizoenkaarten die daadwerkelijk verkocht zijn.
Heb ik met mijn seizoenkaart gratis toegang tot vriendschappelijke wedstrijden, bekerwedstrijden en de Play-Offs?
Met uw seizoenkaart heeft u geen automatische toegang tot deze duels. Dit wordt per wedstrijd (vriendschappelijk, Play-Offs en TOTO KNVB Bekerduels) bekeken.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK