Minder validen

Roda JC Kerkrade heeft 45 plaatsen in het stadion gereserveerd voor rolstoelgebonden supporters. Gemiddeld kunnen per wedstrijd 35 rolstoelgebonden supporters plaatsnemen op het unieke mindervalidenplatform van het Parkstad Limburg Stadion. De afstand van parkeerplaats P4 naar de lift [OSeven] is 25 meter. Via de lift komt men op de publieksomloop. Deze is op een steenworp afstand van de tribune. Langs het speelveld, zijde hoofdtribune, bevinden zich nogmaals in totaal 10 plaatsen voor Roda JC Kerkrade- rolstoelsupporters. De begeleiders (maximaal 1 persoon) kunnen tevens hierbij plaatsnemen. Voor meer informatie over de rolstoel-dugout zie rechterzijde.

Tribune

Elke seizoenkaarthouder heeft zijn eigen rolstoelvak, deze is vrij toegankelijk. De begeleider zit achter de minder valide.

Losse kaartverkoop

U of uw begeleider kan via ticketing kaarten bestellen c.q. kopen voor die wedstrijd, mits de gereserveerde rolstoelplaatsen niet verkocht zijn aan seizoenkaarthouders. Deze kaarten zijn geldig voor de plaatsen langs het speelveld, zijde hoofdtribune. Deze plaatsen zijn niet overdekt en niet verwarmd.

Parkeren

Supporters met een geldige seizoenkaart kunnen tegen een gereduceerd tarief parkeren op parkeerterrein P4.

Voorzieningen

In de nabijheid zijn drie minder valide toiletten alsmede outlets voor versnaperingen. De plaatsen langs het speelveld zijn voorzien van toilet (gracht).

Rolstoel Dug-Out

Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij beschikt sinds twee seizoen over een Rolstoel dug-out. Enkele meters van het veld verwijderd mogen bezoekers in een rolstoel genieten van de wedstrijd. Vóór de wedstrijd en in de rust van de wedstrijd worden zij voorzien van een drankje en een kleine versnapering geheel verzorgd door Medisana.

Wilt u een wedstrijd vanuit de Rolstoel dug-out te beleven? Neem dan contact op met projectmedewerker, Jaimy Mullenders

Prijzen Rolstoel dug-out

Uw aanvraag geldt altijd voor 1 rolstoelgebruiker + 1 begeleider.
Prijs per aanvraag: €50,- (€25,- p.p.)
Topwedstrijden (x) €60,- (€30,- p.p.)
Bij de prijs is inbegrepen:
  • 2 wedstrijdkaarten in rolstoel dug-out;
  • 1 parkeerplek per twee personen;
  • 2 drankjes per persoon;
  • Versnapering;
  • Warme fleece deken te leen.

Rolstoelauto huren: betaalbaar vervoer op maat

Wilt u een wedstrijd van Roda JC bezoeken en heeft u geen vervoer? Hoe komt u daar als u gebruik maakt van een rolstoel of een scootmobiel? Het is erg fijn als u niet afhankelijk bent en zelf kunt gaan waar en wanneer u dat wilt. Met de Zonnebloemauto is het mogelijk. De Zonnebloem biedt rolstoelvervoer voor een betaalbare prijs. Want iedereen moet in alle vrijheid op pad kunnen gaan, ook als je gebruik maakt van een rolstoel. Dat is waar wij met elkaar voor gaan! Huur de Zonnebloemauto via de volgende link: https://www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK