Minder validen

Roda JC Kerkrade heeft in totaal 60 plaatsen in het stadion gereserveerd voor rolstoelgebonden supporters. Op het mindervalidenplatform kunnen 35 rolstoelgebonden supporters plaatsnemen. Langs het speelveld zijn nog eens 24 plaatsen in de rolstoel dug-out beschikbaar.

Platform
Gemiddeld kunnen per wedstrijd 35 rolstoelgebonden supporters plaatsnemen op het unieke mindervalidenplatform van het Parkstad Limburg Stadion. De afstand van parkeerplaats P4 naar de lift is 25 meter. Via de lift komt u op de publieksomloop. Deze is op een steenworp afstand van de tribune. Op de omloop zijn drie minder valide toiletten aanwezig.

U kunt uw tickets bestellen via de afdeling Ticketing:

Rolstoel dug-out

Roda JC Kerkrade beschikt sinds enkele over een rolstoel dug-out. Hier kunt u, als trotse Roda JC supporter, op enkele meters langs de zijlijn genieten van de wedstrijd. Langs het speelveld (gracht) is er een rolstoelvriendelijk toilet aanwezig. Wilt u een wedstrijd vanuit de rolstoel dug-out te beleven? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing via: In verband met de veiligheid is het verplicht om minimaal één begeleider per rolstoelgebruiker mee te nemen. Prijs voor twee personen: €30,- (€15,- p.p.) Bij deze prijs is inbegrepen:
  • 2 wedstrijdtickets in rolstoel dug-out;
  • 1 parkeerticket per 2 personen
  • Warme fleece deken te leen (in de wintermaanden)
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK