20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Informatie account Roda JC

Het is heel eenvoudig om online uw wedstrijdtickets aan te schaffen, uw seizoenkaart te verlengen/bestellen of een clubkaart aan te vragen. Dit kan vanaf uw pc, tablet of telefoon (via de officiële Roda JC app) en bespaart u de (om)weg naar de Fanshop.
  • Bent u in het bezit van een seizoenkaart of clubkaart? Maak dan geen nieuw account aan maar laat in het reactieformulier hiernaast uw gegevens achter. Wij zorgen er dan voor dat u zo spoedig mogelijk een e-mail ontvangt met log-in gegevens voor de online ticketshop.
  • Bent u niet in het bezit van een club -of seizoenkaart maar heeft u in het verleden wel een account gehad maar weet u de inloggegevens niet meer? Maak dan geen nieuw account aan maar laat in het reactieformulier hiernaast uw gegevens achter. Wij zorgen er dan voor dat u zo spoedig mogelijk een e-mail ontvangt met log-in gegevens voor de online ticketshop.
  • Bent u geheel nieuw hier? Bent u dus niet in het bezit van een club -of seizoenkaart en heeft u in het verleden geen account gehad? Maak dan hier een nieuw account aan voor de online ticketshop

Reactieformulier

 Seizoenkaart   
  Clubkaart   
  Geen van beide  

*Op dit e-mailadres ontvangt u uw bestelde e-tickets.

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK