Roda JC huurt Richmond Boakye voor één seizoen van Atalanta Bergamo

Roda JC Kerkrade heeft met Atalanta Bergamo overeenstemming bereikt over de huur van Richmond Boakye. De Ghanese aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van de Italianen.
Boakye maakte voor Genoa zijn debuut in het betaald voetbal, dat hem uitleende aan US Sassuolo. In 2012 nam Juventus de Ghanees over van Genoa dat Boakye vervolgens opnieuw uitleende aan US Sassuolo en de daarop volgende seizoenen aan het Spaanse Elche CF en Atalanta Bergamo. Atalanta Bergamo nam Boakye deze zomer definitief over van Juventus.

Algemeen directeur Wim Collard: “Dankzij de inspanningen en het netwerk van Ton Caanen heeft Roda JC, na De Silva, nu ook Richmond Boakye vastgelegd. Boakye is een sterke aanvaller met ervaring in de Serie A en de Primera Division. Vanzelfsprekend zijn wij erg blij dat hij onze aanvalslinie komt versterken. Met Richmond in de gelederen hebben we meer mogelijkheden voorin”.

Geplaatst op: 31-08-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK