20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Eurodecars Automobielhandel shirtsponsor tijdens Roda JC Kerkrade- Achilles '29

Aanstaande vrijdag is Eurodecars Automobielhandel shirtsponsor tijdens Roda JC Kerkrade - Achilles '29.
Eurodecars is een internationale automobielhandel gelegen in Kerkrade,directie en medewerkers zijn al jarenlang fanatiek Roda supporter. Op 1 April 2015 bestaat Eurodecars 12,5 jaar en deze mijlpaal zal  niet onopgemerkt voorbij gaan. Zodoende is besloten om iets bijzonders te doen en als trotse wedstrijdsponsor op te treden tijdens het duel Roda JC Kerkrade - Achilles ´29.
Een auto kopen?
Wilt u een auto kopen of uw eigen auto verkopen, dan bent u bij Eurodecars aan het juiste adres! Met de 10.000 m2 grote locatie worden altijd meer dan 100 jonge occasions tegen handelsprijzen aangeboden. Kwaliteit, vertrouwen en streven naar een no-nonsens mentaliteit staan altijd voorop.

Onze medewerkers adviseren u graag over een auto die bij uw wensen past en de mogelijkheden betreffende garantie, inruil en financiering. Namens ons gehele team bent u van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze vestiging in Kerkrade. Ervaar het zelf en kom vrijblijvend kijken!

Verschillende Roda-spelers gingen u al voor!
Geplaatst op: 31-03-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK