Roda JC huurt Patrick Banggaard van SV Darmstadt'98

Roda JC heeft met SV Darmstadt‘98 overeenstemming bereikt over de huur van Patrick Banggaard. De 23-jarige Deense verdediger komt de rest van het seizoen uit voor de Kerkraadse eredivisionist.
Banggaard debuteerde in 2012 voor het Deense VB Kolding in het betaald voetbal en kwam vervolgens vier seizoenen uit voor FC Mitjylland voordat hij afgelopen zomer neerstreek bij SV Darmstadt‘98.

De verdediger kwam daarnaast uit voor verschillende vertegenwoordigde teams van het Deens nationaal elftal. Technisch Directeur Harm van Veldhoven: “Patrick is een rechtsbenige centrale verdediger met een positieve drang om te presteren. Met zijn komst hebben we meer mogelijkheden in onze achterste linie. Het aantrekken van Banggaard past bovendien volledig in onze visie. Net zoals bij Avdijaj en Ngombo, die gehaald werden als vervangers voor de geblesseerden Paulissen en Djim, hebben we Banggaard aangetrokken als vervanger voor de onlangs vertrokken Frederic Ananou."
Geplaatst op: 31-01-2018
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK