Benjamin van Leer langer bij Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade heeft het contract van Benjamin van Leer opengebroken en met twee seizoenen verlengd. De doelman ligt nu vast tot en met medio 2019.
Benjamin van Leer kwam in de zomer van 2014 over van Jong PSV, waar hij ook zijn jeugdopleiding genoot. In zijn eerste seizoen in Kerkrade was hij tweede keus achter doelman Bram Verbist, totdat deze geblesseerd raakte. In de allesbeslissende play-offs om promotie en degradatie verdedigde Van Leer daarom het Kerkraadse doel. Tijdens het afgelopen seizoen was Van Leer de eerste keeper van de club en miste hij in 34 competitieduels geen enkele minuut.

Technisch Directeur Ton Caanen over de contractverlenging van Benjamin: “We zijn tevreden over de ontwikkeling die Benjamin heeft doorgemaakt. Met deze contractverlenging spreken we het vertrouwen in hem uit en zijn we blij dat hij ook de komende seizoenen aan Roda JC verbonden blijft".
Geplaatst op: 30-07-2016
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK