20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Shirts Roda JC Kerkrade - Excelsior worden geveild ten goede van stichting Kleine Beer

Tijdens de kwartfinale van de beker Roda JC – Excelsior werden unieke shirts gedragen door de selectie van Roda JC. Stichting Kleine Beer prijkte op het wedstrijdshirt.
Deze stichting zet zich in voor de kwaliteit van het leven van chronische zieke kinderen, kinderen met kanker en kinderen met brandwonden. De stichting doet dit door gelden te verzamelen om projecten voor individuele kinderen en of  groepen te adopteren en uit te voeren. Daarbij staat de stichting garant dat iedere eurocent die binnenkomt ook daadwerkelijk aan het goede doel wordt besteed.

Het geld dat door de veiling bij elkaar wordt gebracht, zal stichting Kleine Beer doneren aan stichting Wensulance en het Roda JC G-Team. Dit G-team gaat haar eerste wedstrijd spelen op 17 april a.s. tijdens TVMuzycap.Dit betekent dat het geld dus dubbel goed besteed wordt! Er worden maar liefst 35 shirts geveild. De meeste spelers dragen twee shirts tijdens de wedstrijd, vandaar dat een aantal spelers twee shirts op de veiling heeft staan. 

Ga nu naar MARKTPLAATS en bied onder andere op het shirt van nieuwkomer Edwin Gyasi! Indien gewenst wordt het shirt voorzien van handtekening van de desbetreffende speler.

LET OP!! De veiling is maar van korte duur. Aanstaande vrijdag 6 februari om 12.00 uur sluit de veiling. Roda JC neemt vrijdag om 12.00 uur direct contact op met de winnaars van de veiling. Ben er dus snel bij!!Geplaatst op: 30-01-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK