20/21
2176verkochte seizoenkaarten

Netwerken in een BRANDEND vliegtuig bij Acaleph?

Heeft u altijd al eens in een brandend vliegtuig willen zitten? Dat kan op woensdag 12 februari tijdens de volgende Roda JC Netwerk bijeenkomst.
Bij onze partner Acaleph bent u van harte uitgenodigd om kennis te maken met Acaleph en met elkaar. De activiteit bestaat naast een viertal activiteiten uit een Walking Dinner (met bijpassend wijnarrangement). Het bijwonen van deze activiteit is kosteloos voor onze gewaardeerde businessclub leden. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van veiligheid & verbinden.

Programma:
17.30 uur - ontvangst en welkomstwoord Acaleph – Roda JC Kerkrade
18.00 uur - aanvang activiteiten:

1. Hulp op afstand verlenen: het oplossen van een puzzel met behulp van portofoon. U wordt verdeeld in twee theorielokalen. Een groep ontvangt losse puzzelstukken en de andere groep ziet op scherm de oplossing van de puzzel. Door middel van portofoons moeten de groep de puzzel compleet maken met aanwijzingen van de andere groep. 


2. Hoe om te gaan met onverwachte levensbedreigende situaties. Hoe staat het met uw BHV kennis? Reageert u alert? 


 3. Wat te doen bij vuurgevaarlijke situaties. In deze korte workshop leert u hoe u zich uit een brandend huis in veiligheid brengt . Ook neemt u het heft zelf in handen door het blussen van een brand met een brandslanghaspel.


 4. In de vliegtuigsimulator wordt een BHV-quiz gegeven waarbij u leert op basis van de tien vragen en antwoorden. Tevens ervaart u hoe is het is om in een vliegtuig geconfronteerd te worden met brand, hitte en rookvorming. Acaleph beschikt over een Flight Safety Simulator waarin luchtvaartpersoneel leert hoe om te gaan met voorkomende calamiteiten aan boord tijdens de vlucht. De trailer van de Acaleph truck is uitgerust met een interieur van een echt vliegtuig (inclusief de laatste nieuwe technische snufjes) en heeft een lengte van bijna 18 meter. In deze truck worden echte branden, rook en warmte gesimuleerd.

21.00 uur - Einde programma Acaleph
21.00 - 22.00 uur - Borrel en netwerken


Tussen de activiteiten door geniet u van een smakelijk Walking Dinner met bijpassende wijnen en is er gelegenheid tot netwerken. Meld u zich nu aan voor deze dynamische editie van Netwerken Nieuwe Stijl, er is ruimte voor maximaal 70 personen. U kunt zich tot vrijdag 7 februari aanmelden bij Beatrice Dormans via bdormans@rodajc.nl.

Netwerken Nieuwe Stijl: Verbinden
Partner: Acaleph
datum: woensdag 12 februari, 17.30 uur
Adres: Hofkamp 4, 6161 DC  Geleen

Acaleph is een gedegen partner op het gebied van BHV, AED en EHBO cursussen. Ook zijn zij dé partner in VCA opleidingen en luchtvaarttrainingen op maat. 

Geplaatst op: 30-01-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK