20/21
2176verkochte seizoenkaarten

Wedstrijdsponsor Roda JC Kerkrade - Feyenoord: Targos

Als businesspartner en gevestigd aan de Roda J.C. Ring in Kerkrade is Targos letterlijk verbonden met dé voetbalclub van het Zuiden.
En onze passie voor voetbal is niet de enige match. We vinden elkaar ook in onze gezamenlijke passie voor Limburgs talent!

Ontdek je eigen talent of dat van uw medewerkers via onze talentenbank. Een uniek test- & match systeem dat ieders talenten en de vraag van bedrijven inzichtelijk maakt en aan elkaar koppelt! Ga naar TARGOS.nl en doe de test!

Targos (Ont)zorgt Totaal!
Als gepassioneerde werkgever én HR-specialist, staat voor ons de mens centraal; wij zien het als onze taak werknemer en opdrachtgever te ontzorgen.
Door onze jarenlange ervaring, betrokkenheid en flexibiliteit zijn wij niet alleen voor werknemers als vanzelfsprekend een betrouwbare werkgever. Daarnaast nemen wij de totale personeelsbehoefte, personeelsadministratie en alle bijbehorende risico’s graag en met veel zorg en deskundigheid van onze opdrachtgevers over. Op deze manier bouwen wij met zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers aan een partnership voor jaren.

Targos, Passion for People!
Wiebachstraat 8b
6466 NG Kerkrade
Parkstad bedrijfsnummer 5154
T: 045-5280660
www.targos.nl

Wij steunen ‘onze’ spelers tijdens deze spannende wedstrijd en wensen ze veel succes!

Geplaatst op: 29-01-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK