Stichting Samen Roda JC volop aan de slag

De ondernemers die Roda JC sinds deze zomer bijstaan om in rustiger vaarwater te komen, de zogenaamde ‘G7´, hebben zich inmiddels formeel gebundeld in een Stichting. Deze Stichting draagt de naam ‘Samen Roda JC´.
De initiatiefnemers zeggen hierover: ‘Met deze naam willen wij benadrukken waar wij voor staan. Samen met de supporters, (oud-)spelers, sponsoren, ambassadeurs, medewerkers en de gehele regio Roda JC in het hart sluiten. Ons clubje moet weer echt van ons worden!‘

De Stichting heeft inmiddels volmacht om namens grootaandeelhouder FSU- de stichting van Frits Schrouff – op te treden in het belang van Roda JC B.V. ‘Vanaf seizoen 2019/2020 wil de club op eigen kracht en zonder vreemd kapitaal verder. Op de lange termijn leidt dit tot een nieuwe toekomst op basis van een stevig fundament waarin het voetbal centraal staat. De verbondenheid met het regionale bedrijfsleven en de achterban moet weer leidend worden‘, aldus de Stichting.

Dionne Wiertz
Daarnaast is de Stichting met een plan van aanpak gestart met als doel dat de bezieling binnen de club terugkeert. Afgelopen week voegde Dionne Wiertz zich bij de initiatiefnemers. Het bestuur van de Stichting ‘Samen Roda JC‘ bestaat op dit moment uit Leon Beerendonk, Sjaak de Zeeuw, Bert Peels, Jan Baggen, Karel Bouckaert, Kees Kuijken, Nick Janssen en Dionne Wiertz.

In de loop van volgende week komt de club met een update inzake de voortgang van de projecten welke de Stichting Samen Roda JC heeft opgepakt.
Geplaatst op: 28-11-2018
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK