Ticketinformatie KNVB Bekerduel Roda JC - PSV 12 december

Op woensdag 17 december speelt Roda JC in de vierde ronde van het bekertoernooi in het Parkstad Limburg Stadion een thuiswedstrijd tegen PSV. In de vorige ronde waren de elf van Roda met 4-2 te sterk voor Sparta Rotterdam. De Eindhovenaren versloegen Almere City met 1-5.
TICKETINFORMATIE VRIENDEN

Het activeren van uw seizoenkaart is helaas niet mogelijk. Alle kaarten zullen, zoals dat de laatste twee bekerduels gebeurde, de losse verkoop ingaan. Uiteraard doen wij ons uiterste best om uw Vrienden seats zo lang mogelijk voor u te reserveren. Inmiddels is er veel vraag naar tickets voor het Vriendenhome. Wees er dus snel bij en bezorg uzelf een basisplaats op N1 t/m N4!

De tarieven voor de kaarten voor de 1/8e finale van het Bekertoernooi zijn als volgt:

Leden            € 55, - inclusief BTW

Indien u nog geen gebruik heeft gemaakt van uw vriendenkorting kunt u deze uiteraard voor deze wedstrijd inzetten. Geef dit dan aan in uw e-mail aan michelle.bindels@rodajcbusiness.nl.

TICKETINFORMATIE BUSINESS CLUB / SKYBOXEN


Als Skyboxhouder, Business Club lid of Premium Club lid heeft u bij dit bekerduel gratis toegang. Uiteraard is het mogelijk om extra kaarten te bestellen voor deze 1/8e finale van de KNVB beker.

De tarieven voor de extra kaarten zijn als volgt:

Skybox                                   € 125,-  exclusief BTW        
Business club Premium        € 125 ,- exclusief BTW
Business club                        € 100,- exclusief BTW

Extra kaarten bestellen? Stuur dan een e-mail naar uw accountmanager of naar michelle.bindels@rodajcbusiness.nl.

Als Business Club lid kunt u van maaltijd vervangende hapjes genieten in het Business Café (Oost). Indien u lid bent van de Business Club Premium staat een heerlijk, uitgeserveerd kerstdiner voor u klaar.

Daarnaast kunt u als Business Club lid ook genieten van het heerlijke kerstdiner voor € 52,50 p.p.! Wees er snel bij want er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen. Meldt u nu aan via luuk.hoiting@rodajcbusiness.nl.
Geplaatst op: 27-11-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK