20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Pennino Advocaten tweede rugsponsor bij uitwedstrijd tegen FC Twente

Pennino Advocaten, gevestigd in Kerkrade, zal bij de uitwedstrijd tegen FC Twente met haar naam op de rugzijde van het shirt onder het rugnummer pronken.
Pennino: “In 1991 kwam ik als advocaat-stagiaire in dienst bij een Kerkraads advocatenkantoor met stevige wortels in de Kerkraadse gemeenschap en uiteraard hoorde daar het bezoeken van de thuiswedstrijden van Roda bij. Na een wedstrijd op Kaalheide was het altijd heel gezellig. Ik herinner mij de leuke gesprekken met voorzitter Theo Pickée, een man die veel oog had voor de supporters en het kijken naar de inhouse opgenomen interviews onder het genot van een pilske.

Hoogtepunten zijn de onverdiend verloren wedstrijd tegen Benfica, de uitwedstrijd in Milaan, de bekerfinale in 1997, de wereld "voorzet" van Ger Senden tegen AZ, de “tank van Damascus" Malki, de promotie vorig seizoen, het kippenvelmoment bij de herdenking van Dick Nanninga. Teveel om op te noemen. Nu ga ik met mijn zonen, die gelukkig ook Roda-supporter zijn, naar de thuiswedstrijden en af en toe bezoeken we een uitwedstrijd. Dan ervaar je dat wij een van de mooiste stadions van Nederland hebben.".

Marco Schumacher [Roda JC Business]:"vol trots kunnen we aankondigen dat wederom een bedrijf uit Kerkrade met haar naam op ons shirt staat"Pennino Advocaten is met 18 medewerkers gespecialiseerd in arbeidsrecht, familierecht en aansprakelijkheid & letselschade. Op het gebied van letselschade is het kantoor een begrip, en staat het bij verzekeraars bekend om haar niet aflatende vechtersmentaliteit. Het kantoor treedt in de letselschadepraktijk alleen op voor slachtoffers. Een advocaat die voor verzekeraars werkt noemde Pennino eens “de Robin Hood van het Zuiden". Dat zegt genoeg. Sinds kort legt het kantoor zich ook toe op mediation.

Pennino: “Wat mij zo aanspreekt aan Roda is de koempelmentaliteit. Dat heeft een andere club in de eredivisie niet. Wij willen geen ballerina´s op het veld, maar echte kerels die alles in de strijd gooien. De supporters eisen niet de winst, maar de strijd en daar gaat het om in het voetbal". De koempelmentaliteit is Pennino niet vreemd aangezien zijn voorouders in de mijnen werkten: “Opa Sjef werkte op de Wilhelmien in Terwinselen als schietmeester, maar door een noodlottig ongeval verloor hij zijn rechter hand. Ik heb hem nooit horen jammeren, hij nam het leven zoals het kwam en ging onvermoeibaar door. Dat bewonder ik. Als advocaat is dat voor mij ook de drijfveer. De strijd is pas gestreden na het laatste fluitsignaal. In elke zaak zal een advocaat zich moeten bewijzen. Gewonnen zaken uit het verleden tellen niet mee, daar kun je met plezier op terugkijken maar het gaat om de inzet van vandaag.".

Pennino: “Als Kerkraads kantoor en trouwe supporter hebben wij een, genetisch bepaald, geel-zwart hart en het is daarom dat wij buitengewoon trots zijn als onze naam op het shirt prijkt als de spelers zich opstellen voor de wedstrijd tegen Twente. Natuurlijk hopen wij dat Roda dit seizoen de sportieve flow kan vasthouden. Dat gaat met dit team, waar veel potentie in zit, vast lukken. En natuurlijk gaan wij uit van een uitzege op Twente. Forza RODA!"

Voor online informatie volg: www.pennino.nl

Geplaatst op: 27-09-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK