20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Stichting Kleine Beer shirtsponsor van Roda JC bij Roda JC - Excelsior Rotterdam

Tijdens de kwartfinale bekerwedstrijd Roda JC Kerkrade - Excelsior Rotterdam van aanstaande woensdag 28 januari zal Stichting Kleine Beer de prominente plaats op de voorkant van het Roda JC shirt innemen. Daarmee is de Stichting Kleine Beer shirtsponsor van Roda JC tijdens deze wedstrijd. Roda JC dankt Stichting Kleine Beer voor het vertrouwen!

Samenwerking tussen Roda JC en Stichting Kleine Beer

Roda JC wil een positie midden in de maatschappij. De club wil zich "echt" verbinden met haar omgeving, net als de Stichting Kleine Beer. Een stichting die zich inzet voor de kwaliteit van het leven van chronische zieke kinderen, kinderen met kanker en kinderen met brandwonden. De stichting doet dit door gelden te verzamelen om projecten voor individuele kinderen en/of groepen te adopteren en uit te voeren. Daarbij staat de stichting garant dat iedere eurocent die binnenkomt ook daadwerkelijk aan het goede doel wordt besteed.

Eén van de projecten die Stichting Kleine Beer in samenwerking met de stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij wil adopteren is het G-team van Roda JC! Het G-Team zal haar eerste wedstrijd spelen tijdens TVMuzycap op 17 april aanstaande.Daarnaast wil Stichting Kleine Beer zich verbinden aan Stichting Wensulance, een stichting met dezelfde doelstelling die zich gaat concentreren op zowel volwassenen als kinderen die, om hun laatste wens in vervulling te laten gaan, aangewezen zijn op speciaal daarvoor ingericht vervoer. De stichting Kleine Beer wil daarvoor de financiële middelen zoveel als mogelijk toekomstbestendig maken.

Stichting Wensulance zal als tegenprestatie de naam en het logo van Roda JC, Stichting Kleine Beer, Rabobank en ook Beckers en Mulders duidelijk zichtbaar aanbrengen op de "Wensulance". Graag willen we de start en de eerste rit van Wensulance vieren met het startschot in het Parkstad Limburg Stadion op 8 maart 2015 tijdens de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Een Roda JC-fan met een beperking die samen met de trainer van of een speler van de club het stadion worden ingereden, als symbolische start van Wensulance, en in aanwezigheid van de burgemeesters van Parkstad. De regio waarin ook Stichting Kleine Beer haar levenslicht heeft laten zien en thans verblijft.

Verder zal Stichting Kleine Beer de projecten, aangedragen door Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij, financieel ondersteunen en begeleiden. De Kleine Beer zal op deze wijze optreden als intermediair tussen Roda JC en de aanvrager van het goede doel.

Op dit moment zijn ook andere voetbalverenigingen in de weer om de stichting mee te nemen op de tenue's van hun vereniging. Het zou uniek zijn en zeer bevorderlijk voor alle partijen wanneer Roda JC en de Roda JC Voetbalacademie via de Kleine Beer de verbinding kunnen maken met alle voetbalverenigingen in de regio. Meerdere bedrijven zijn bereid de beurs te trekken om deze interessante maatschappelijke beweging te ondersteunen.

Een goed afgestemd jeugdbeleid zal een verrijking zijn in het ontdekken van talenten, de ontwikkeling ervan en het behoud van jonge voetballers voor de regio. Een scoutingapparaat dat zichzelf instanthoudt en verbetert als gevolg van de verbinding met het goede doel en dat daarnaast de samenwerking met alle amateurverenigingen in de regio tot een succes zal maken.

Meer informatie: www.stichtingkleinebeer.nl


Geplaatst op: 27-01-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK