Voorbereiding Roda JC vandaag van start gegaan!

Vanmorgen (woensdag 26 juni) is het eerste elftal begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Hoofdtrainer Jean-Paul de Jong opende met een welkomstwoord richting de aanwezige supporters en stelde leden uit de technische staf voor.

Hierna begon daadwerkelijk de training. Eerst volgde gezamenlijk de warming-up in de middencirkel, kort daarna werd de groep in tweeën gesplitst. Waar enkele spelers de medische testen ondergingen, werden de overige spelers aan het werk gezet door de nieuwe assistent-trainer Maurice Verberne.

Even later liep Jean-Paul de hoofdtribune op waar hij jonge Roda JC-supporters uitnodigde om in de dug-out te komen zitten en foto's te maken met de spelers en technische staf.

Tot slot volgde een groepsfoto!

Richard Jensen maakte zijn rentree, hij was lange tijd uit de roulatie met een knieblessure en is nog herstellende. Op de training ontbrak Niels Verburgh, hij zal morgen aansluiten bij de groep. De selectie traint morgen (donderdag 27 juni) om 09.00 en om 13.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion.

Eerste training 2019-2020

Geplaatst op: 26-06-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK