20/21
3012verkochte seizoenkaarten

Medisana voor zesde seizoen op rij rugsponsor van Roda JC

Roda JC en Medisana hebben ook voor komend seizoen een overeenkomst gesloten voor shirtsponsoring. Het van oorsprong Kerkraadse bedrijf staat zodoende in het seizoen 2017-2018 voor het zesde opeenvolgende jaar als rugsponsor op het shirt.
In het seizoen 2012-2013 prijkte de naam van Medisana voor het eerst op de achterkant van het iconische geelzwarte shirt van de club. Dat werd een seizoen waarin de club ternauwernood in de Eredivisie bleef na twee late doelpunten van Mark-Jan Fledderus in de Play-offs finale tegen Sparta Rotterdam. Het daaropvolgende seizoen vormde een dieptepunt: de club degradeerde als nummer 18 rechtstreeks naar de Jupiler League. Desondanks bleef Medisana de club trouw en verlengde het als één van de eerste partners het sponsorcontract met de club. Mede dankzij deze steun promoveerde Roda JC na één jaar weer terug naar de Eredivisie, het niveau waar de club komende jaargang weer voor het derde seizoen op rij actief is.Commercieel Directeur Nick Janssen: “Nadat we vorige week een nieuwe hoofdsponsor wisten te presenteren zijn we nu opnieuw verheugd met mooi nieuws. We zijn dankbaar dat Medisana ook het komend seizoen als rugsponsor bij de club betrokken blijft. Medisana behoort al jaren tot één van onze belangrijke partners en we kijken ernaar uit om onze samenwerking te continueren".

“We zijn trots als Kerkraads bedrijf te mogen mededelen dat we ook het komende seizoen weer achter Roda JC staan" aldus Maurice Jongen en Charlotte Kerckhoffs, Directie van Medisana Benelux. “Na de afgelopen vaak zenuwslopende jaren als supporter en sponsor, gaat het komende zesde seizoen als rugsponsor een mooi jaar worden. Daar gaan we voor!" vervolgen zij zeer enthousiast.

“In sponsoring is continuïteit van groot belang, maar wellicht nog belangrijker is het feit dat we beiden gek van Roda JC zijn", aldus Charlotte en Maurice. “Op naar een mooi seizoen waarin we samen nog veel mooie, spannende en sportieve momenten mogen beleven waarbij Medisana ook weer prominent op de rug mag prijken".

Medisana zesde jaar rugsponsor!

Geplaatst op: 26-06-2017
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK