20/21
3012verkochte seizoenkaarten

Informatie over thuis- en uitshirts 2017-2018; shirt onthuld op Open Dag!

Op sociale media circuleren berichten over de levering van de Roda JC shirts. Hierover wil de club graag duidelijkheid scheppen, omdat een deel van deze berichten niet juist of onterecht zijn.
Wegens problemen en zaken die speelden rondom contractontbinding met onze vorige kledingpartner heeft Roda JC pas in een heel laat stadium een samenwerking kunnen aangaan met een nieuwe kledingsponsor. De keuze hiervoor is weloverwogen op MASITA Sportswear gevallen, een gerenommeerd Limburgs bedrijf.

MASITA heeft de afgelopen maanden in een recordtempo met man en macht gewerkt om, tezamen met aangesloten designers en de club zelf, een uniek en prachtig Roda JC uit- en thuisshirt te ontwerpen. Alle inspanningen zijn niet voor niks geweest want zowel het prachtige thuis- als uitshirt wordt komende zondag (2 juli) op de Open Dag gepresenteerd. Hiermee heeft MASITA een topprestatie geleverd. Beide shirts zijn vanaf die dag al verkrijgbaar in de Fanshop.

Early bird actie
Wij zijn bijzonder verheugd dat de Early Bird actie een enorm succes is geworden. Deze actie heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen en daarmee ook het aantal shirts dat wij hiervoor gereserveerd hebben.

Organisatorisch is het noodzakelijk om iedereen die recht heeft op een gratis wedstrijdshirt, dit gelijktijdig aan te bieden. MASITA stelt alles in het werk om deze extra productie vóór aanvang van het seizoen in Kerkrade af te leveren, zodat de tribunes geel-zwart kleuren tijdens onze eerste thuiswedstrijd op 18 augustus tegen Vitesse. Seizoenkaarthouders die recht hebben op een shirt worden tijdig geïnformeerd waar en wanneer zij hun shirt kunnen ophalen.

Geplaatst op: 26-06-2017
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK