Met heel Kerkrade Noord en Oost naar Roda JC!

Roda JC Kerkrade nodigt iedere inwoner van Kerkrade [Noord en Oost] uit om tegen een zeer voordelig tarief de wedstrijd Roda JC Kerkrade – ADO Den Haag op zaterdag 15 februari om 19.45 uur te bezoeken in het kader van het project ‘Mijn Limburg. Mijn Roda’.
De komende weken zal Roda JC Kerkrade nadrukkelijk bij scholen, verenigingen, bedrijven en verzorgingstehuizen in de gemeente Kerkrade aanwezig zijn.

Om het project in Kerkrade [Noord en Oost] bekend te maken werden er in week 4 huis- aan-huis uitnodigingen verspreid en zijn er een groot aantal verenigingen aangeschreven, zodat gezamenlijk de wedstrijd Roda JC – ADO Den Haag bezocht kan worden om op die manier de sociale cohesie in Kerkrade [Noord en Oost] verder te bevorderen. Als inwoner van Kerkrade [Noord en Oost] treft u op de ontvangen flyer alle informatie aan. Doe mee met de posterwedstrijd en maak kans op een Businessarrangement voor twee personen inclusief dinerbuffet voorafgaand de wedstrijd.

Roda JC Kerkrade bezoekt samen met mascotte Lucky in Kerkrade BS de Steltloper en OBS de Schatkist met ‘De Schooltoer’ van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. Jeugdtrainers van Roda JC organiseren een clinic voor de D-jeugd op het complex van amateur-partner LHC samen met VV Haanrade en VV Chevremont. Vanuit ons nieuwe maatschappelijk project ‘Roda JC Old Stars’ bezoeken oud-Roda JC spelers Pierre Vermeulen en John Meuser verpleeghuis Lückerheide waarbij de historie van Roda JC speels aan een voetbalquiz wordt gekoppeld. Tevens zullen de ouderen uit verpleeghuis Lückerheide uitgenodigd worden in de Koempelbox, waarin 65- plussers de wedstrijd Roda JC- ADO Den Haag vanuit de skybox kunnen bekijken.
Waarom doet Roda JC dit?

Roda JC wil de inwoners van Kerkrade op een zo prettig mogelijke manier kennis laten maken met het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er een drietal redenen zijn dat potentiële supporters afzien van een stadionbezoek: complexiteit rondom toegangsbewijzen, infrastructuur/veiligheid en omdat mensen het gewoonweg niet overwegen.

Om zoveel mogelijk van deze drempels weg te nemen is er gekozen voor een ‘gebiedsaanpak’, waarbij Roda JC steeds andere gebieden uitnodigt om samen naar Roda JC te komen. Mensen kunnen zowel online een kaartje aanschaffen, als ook vanaf 27 januari 2014 bij PLUS Paes Kerkrade waar een lokaal kaartverkooploket is ingericht. Hier kunt u tegen een voordelige kennismakingsprijs uw toegangsbewijs kunt kopen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen zelfs gratis naar de wedstrijd.

“Deze actie is enkel geldig voor de Theo Pickee tribune (gezinsvak)”.

Geplaatst op: 26-01-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK