20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Samen terug naar boven met Total Minli Strijthagen!

Tijdens het Play-off duel Roda JC Kerkrade - FC Emmen is Total Minli Strijthagen wedstrijdsponsor. Daarnaast steunt Total Minli het initiatief 'Samen terug naar boven' middels een tankactie.
Vanaf zondag 24 mei tot en met zaterdag 30 mei ontvangt iedere 25e klant van Total Minli Strijthagen een cadeau. Dit is afwisselend een "Happy Fuel Card" met 15 euro tank-tegoed, een kaart voor de Play-off finale van Roda JC Kerkrade op de Theo Pickée Tribune, een wedstrijdshirt of een seizoenkaart voor komend seizoen. Zou Roda JC de Play-off finale niet halen, ontvangt u een tegoedbon voor een wedstrijd voor volgend seizoen.

Steun Roda JC Kerkrade door bij Total te tanken!
Per getankte liter en per uitgegeven euro op de overige aankopen kunt u 1 TOTAL club punt sparen voor Roda JC. Aan het eind van het voetbalseizoen doneert TOTAL een bedrag gelijk aan het door alle Roda JC supporters gespaarde saldo aan Roda JC. Het saldo dat op dit moment door de supporters voor Roda JC Kerkrade is gespaard, kunt u hier bekijken.

Spaart u dan niet meer voor uzelf? Jawel! U spaart TOTAL Clubpunten voor cadeaus en uitjes voor uzelf en u geeft hetzelfde aantal punten aan Roda JC.

Begin snel, want in de maanden mei en juni ontvang u bij Total Minli Strijthagen dubbele punten!

Hoe kan ik beginnen met sparen?
Haal een gratis TOTAL Clubcard op bij een van de Total tankstations. Zodra u uw TOTAL Clubcard één keer heeft gebruikt, dient u deze kaart online te registreren. Geef bij deze online registratie aan dat Roda JC Kerkrade uw favoriete voetbalclub is en de teller gaat lopen! Klik hier voor meer informatie over de TOTAL Clubcard.Wat is Minli?
Minli is een bedrijf dat 33 jaar geleden startte met de verkoop van petroleum kachels vanuit de woonkamer en ondertussen een begrip in Zuid-Limburg is met als core-business Total tankstations in Landgraaf, Heerlen en Geleen. Naast tanken kunt u bij Minli onder andere uw auto wassen, een caravan kopen, onderhoud aan uw caravan laten doen, dekbedden of de kleding van het hele voetbalteam in een keer wassen in de 18 kg wasmachine, schaatsen bij het Minli schaatsparadijs, midden in de nacht nog een frietje eten, een tafelvoetbalspel kopen bij het Minli tafelvoetbalparadijs en ga zo maar door. Kijk op www.minli.nl voor meer info.

Waarom deze actie?
"Ter gelegenheid van de heropening van Total Minli Strijthagen willen wij iets speciaals doen voor onze klanten en aangezien wij Roda JC Kerkrade al jaren een warm hart toedragen, leek ons dit de perfecte actie. Zo steunen wij Roda JC en bieden wij de supporters de gelegenheid om via het sparen van Club-punten ook een extra steentje bij te dragen. In het Spaar-klassement staat Roda JC momenteel op een negende plek en wij streven er natuurlijk naar om de eerste plek van Ajax over te nemen!"

Total Minli Strijthagen en Roda JC Kerkrade gaan ervoor: Samen terug naar boven!
www.samenterugnaarboven.nl

Geplaatst op: 25-05-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK