20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Jorc Industrial shirtsponsor tijdens Roda JC Kerkrade - FC Emmen

Met trots kan Roda JC Kerkrade melden dat JORC Industrial BV shirtsponsor is tijdens de Play-off wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en FC Emmen van aanstaande maandag 25 mei 2015.
JORC Industrial neemt de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt in. Het is niet de eerste keer dat JORC dit seizoen shirtsponsor is; tijdens RKC Waalwijk - Roda JC Kerkrade was JORC Industrial ook al shirtsponsor.

JORC Industrial BV
JORC Industrial, een wereldwijd opererende persluchtcondensaatmanagement specialist van Nederlandse oorsprong met haar hoofdvestiging in Heerlen."Wij produceren en leveren condensaataftappen, olie-/waterscheiders en persluchtbesparingsproducten aan distributeurs, compressordealers en fabrikanten in meer dan 100 landen. JORC Industrial is toegewijd om de standaard te zetten bij het helpen van onze klanten in het voorzien van hun behoeftes op het gebied van condensaatmanagement."

Klik hier voor meer informatie over JORC Industrial.

JORC Industrial en Roda JC Kerkrade: Samen terug naar boven!

Geplaatst op: 25-05-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK