20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Roda Rally in samenwerking met Wealer Autogroep!

Op vrijdag 21 april vond de welbekende Roda Rally plaats, georganiseerd in samenwerking met Wealer Autogroep!
De aftrap van het evenement vond plaats bij onze partner Wealer, alwaar coureurs en chauffeurs werden ontvangen met koffie, thee en vlaai. Hier startte route 1: de toeristische omweg naar Vijlerhof! De gastvrije ontvangst door familie Bulles en ander hardwerkend personeel stemden de deelnemers uiteraard erg positief. Het heerlijke lunchbuffet eveneens!

Na de autowissel leidde route 2 het gezelschap in twee- of drietallen, via een prachtige tour door het Limburgse en Belgische heuvelland, naar Blegny Mine te België. Hoewel onderweg enkele deelnemers (om inmiddels bekende redenen) zijn zoekgeraakt in een bosrijke omgeving, vond uiteindelijk iedereen de weg naar deze bijzondere locatie, gekozen omwille van de spreekwoordelijke knipoog naar het mijnverleden van de Oostelijke Mijnstreek.

De deelnemers wisselden van auto en gezelschap en reden terug naar Heerlen, waar iedereen de auto's (zonder deuken en breuken) inleverde bij Wealer teamleden Andy Buck en Kimberley Hoogeveen.

De daadwerkelijke afsluiting (finish) vond plaats bij Restaurant Da Angelo, waar wij genoten van een voortreffelijk driegangen avondmaal.

Het was een geslaagd business event!

21 april 2017 Roda Rally

Geplaatst op: 25-04-2017
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK