20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Tessuto Divino shirtsponsor tijdens Roda JC Kerkrade - Jong FC Twente

Aanstaande vrijdag is Tessuto Divino shirtsponsor tijdens Roda JC Kerkrade - Jong FC Twente. Het logo van het kledingmerk zal op de voorkant van het Roda JC shirt prijken.
Tessuto Divino – The Rebel Gentlemen

In iedere man schuilt een kwajongen. The Rebel Gentleman is stijlvol met een twist. Tessuto Divino gelooft in het traditionele ambacht van de kleermaker in combinatie met een eigentijds en gedurfd tintje. Met als resultaat dat uw maatpak een spiegel is van het succes in uw leven. Willem Marten heeft sinds 1999 een ruime ervaring in maatwerk en startte in 2005 met Tessuto Divino, pas later is zijn vader, Peter Marten bij het bedrijf betrokken. Een familietraditie werd met terugwerkende kracht gesticht. Het kenmerkt Tessuto Divino, zij kijkt vooruit maar hecht ook waarde aan tradities. Dat ziet u ook terug in de kleding die Tessuto Divino maakt. Eigentijds, maar met gevoel voor de geschiedenis en tradities. Daarnaast is kiezen voor familie, kiezen voor een persoonlijke band, kiezen voor vertrouwen en kiezen voor onvoorwaardelijkheid. Dat is het gevoel dat Tessuto Divino ook wil meegeven.     
       

 

Wars van mode en trends. Wij hebben interesse in mensen, niet in etalagepoppen. Een geslaagd advies houdt voor Tessuto Divino in dat u zich gelukkig voelt in onze maatkleding. Wij geloven dat de beste stoffen uit Italië en Engeland komen en knopen van parelmoer moeten zijn.

Maatwerk betekent een uniek patroon. U wordt met uiterste nauwkeurigheid gemeten, waarbij eveneens uw lichaamshouding in de maatkleding wordt gedresseerd. De keuze in opties is bijna oneindig. Dus geen concessies meer in optiek en het comfort.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf, dat sinds dit seizoen het kantoorpersoneel en de technische staf van Roda JC Kerkrade voorziet van maatpakken, op www.tessutodivino.nl

 


Geplaatst op: 24-04-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK