20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Culinaire ontdekkingstocht rondom Roda JC - Helmond Sport op zondag 12 april

Wij zijn erg trots dat niemand minder dan chef-kok Bas van Kranen en sous-chef Robin van de Bunt van sterrenrestaurant De Leuf uit Ubachsberg op zondag 12 april een driegangen lunch voor u zullen bereiden! Uw gastvrouw die dag is Sandra van de Bunt. Samen met het team van huiscateraar Oseven maakt De Leuf er voor u en uw gasten een culinaire middag van rondom de wedstrijd Roda JC - Helmond Sport. De ingrediënten voor de smakelijke lunch worden verzorgd door Sligro.
De kosten voor deze exclusieve driegangen lunch bedragen € 59,50 p.p. inclusief consumpties. Voor de leden van de Business Club Premium is deze driegangen lunch inbegrepen. Uiteraard is het mogelijk om een reservering voor meer personen te maken. De ledenprijs voor extra kaarten voor de Business Club bedraagt € 70,- p.p. De meerprijs bedraagt dan voor de lunch € 59,50 p.p. Bent u niet bij ons zakelijk netwerk aangesloten, maar wilt u wel mee op deze ontdekkingstocht? Per persoon kost deelname aan het diner € 159,50 exclusief BTW, inclusief consumpties. Wij reserveren graag een tafel voor u en uw gezelschap!
Geniet u mee? Reserveren kan door een e-mail te sturen!

*Voor gasten die geen gebruik willen maken van dit arrangement wordt in Business Club Oost (het Business Café) een lunchbuffet geserveerd.

Geplaatst op: 23-03-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK