20/21
2176verkochte seizoenkaarten

Mitchel Keulen tekent eerste profcontract bij Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots melden dat Mitchel Keulen zijn eerste profcontract heeft ondertekend.
De 20-jarige linksback tekende vanochtend in het bijzijn van zijn familie en zaakwaarnemer een overeenkomst welke hem voor ten minste twee seizoenen aan Roda JC verbindt. Tevens is er een optie voor een derde seizoen opgenomen in het contract.

Debuut
Keulen maakte op 13 januari 2019 in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn officiële debuut voor de hoofdmacht van Roda JC. Na 11 minuten scoorde hij direct zijn eerste doelpunt in het Betaald Voetbal. Keulen verscheen tot dusver tien maal als basisspeler aan de aftrap.


Mitchel greep direct zijn kans
Technisch Directeur en Interim Algemeen Directeur Harm van Veldhoven reageert verheugd: ‘Het doet ons deugd dat Mitchel Keulen na de blessure van Jannes Vansteenkiste direct zijn kans heeft gepakt. Voor Roda JC én voor hem persoonlijk was het een schitterend moment om bij zijn debuut een doelpunt te maken. Mitchel heeft tijdens de afgelopen wedstrijden laten zien dat hij het niveau aankan. Wij zijn enorm trots dat Mitchel zich langer heeft verbonden aan Roda JC en kijken reikhalzend uit naar zijn ontwikkeling.‘

Win een uniek shirt van Mitchel Keulen!
Kans maken op een uniek shirt van Mitchel Keulen? Houd de Facebookpagina van Roda JC in de gaten, vanaf vanmiddag (vrijdag 14:00 uur) maakt u bij deelname gratis kans!
Geplaatst op: 22-03-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK