20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Brand en RD4 wedstrijdsponsor tijdens de Limburgse derby, Roda JC - Fortuna Sittard

Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Fortuna Sittard zullen Brand Bierbrouwerij en RD4 fungeren als wedstrijdsponsor. Brand Bierbrouwerij zal onder het motto "Vasteloavend make v'r same!" verschillende sfeeractiviteiten verzorgen om er komende zondag een groot spectakel van te maken. RD4, de vertrouwde afvalinzamlingspartner van Roda JC komt zelfs met een speciale Koempel-actie.

Brand Bier

Vastelaovend vieren. Limburgers weten hoe dat moet. Het zijn drie dolle dagen die je voorbereidt, waar je naar toe leeft. Eigenlijk net zo als wij dat op de brouwerij doen. We beginnen al vroeg met het inkopen van de beste ingrediënten en we plannen ons brouwproces zorgvuldig zodat we met carnaval ruim voldoende bier op voorraad hebben. Precies zo werken de vastelaovendvierders naar het feest van het jaar toe. Iedereen is samen aan de slag. “Vastelaovend make v’r same!”

Zoals onze brouwerij onlosmakelijk met carnaval verbonden is, zo zijn wij ook innig verbonden met

Roda JC. De club kan niet zonder supporters en sponsors. Ook dat begrijpen wij als brouwerij als geen ander. Wij kunnen het immers ook niet alleen. Daarom vinden wij dat er een aantal keren per jaar iets extra’s gedaan mag worden voor de club en haar supporters.

Roda JC – Fortuna Sittard is zo’n dag. Brand bier sponsort niet alleen het vuurwerk vóór de wedstrijd, maar zorgt ook voor de juiste sfeer en muziek. En omdat het helemaal past bij deze tijd van het jaar is ook hier de link gelegd met de Vastelaovend. Want ook de sfeer in het stadion “make v’r same!”


RD4

Reinigingsdiensten Rd4 is de vertrouwde partner van Roda JC op het gebied van afvalinzameling. Maar Rd4 doet meer dan alleen afval inzamelen. Bij Rd4 kunt u ook terecht voor het reinigen van uw bedrijventerrein zoals vegen en kolken zuigen en bij sneeuw en ijzel maakt Rd4 uw terrein weer schoon en begaanbaar. Ook zijn graffiti verwijderen, het plaatsen van afzetcontainers en afvoeren van gevaarlijke stoffen en de kringloop inboedelservice een paar voorbeelden van de uitgebreide dienstverlening.

In het kader van de sponsoring van de voetbalwedstrijd op 25 januari a.s. biedt Rd4 u tijdelijk een aantal leuke acties, waaronder ook een gratis afvalscan, veegbeurt of transport. Voor een overzicht van alle acties klik hier.

Wanneer u vragen heeft of u wil graag gebruik maken van een van de speciale koempel-acties kunt u contact opnemen met het Rd4-servicepunt via info@rd4.nl of (045) 543 71 00. De acties zijn geldig tot 1 maart 2015.


Geplaatst op: 22-01-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK