20/21
3012verkochte seizoenkaarten

Roda JC lanceert nieuwe clubapp en platform 'Mijn.Roda JC'

Roda JC Kerkrade heeft vandaag de vernieuwde officiële Roda JC App gelanceerd. De applicatie is vanaf nu te downloaden voor IOS en Android. Daarnaast heeft de club het digitale platform 'Mijn.Roda JC' gelanceerd.

RODA JC APP

Download de nieuwe Roda JC App via de Apple Store of de Google Play Store en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Roda JC!

LET OP! Log op de Roda JC clubapp en op het digitale platform mijn.rodajckerkrade.nl ALTIJD in met uw bestaande inloggegevens (SRO). Weet u uw inloggegevens niet (meer)? Stuur dan een mail naar account@rodajc.nl. U ontvangt binnen uiterlijk drie werkdagen uw log-in gegevens.

Wat is nieuw?
Tickets: In de vorige Roda JC App was het niet mogelijk om direct tickets aan te schaffen voor een thuis- of uitduel. Dat kan vanaf nu wel! Ook hebben we het aankoopproces van tickets en seizoenkaarten vereenvoudigd. Binnen enkele klikken heeft u uw ticket(s) besteld. Ook handig: de tickets verschijnen in de app en u hoeft de tickets niet uit te printen; u kunt deze via uw mobiel laten scannen bij de toegangspoortjes.

Voorspel de uitslag: U kunt tot de aftrap een voorspelling wagen. Maak hierbij kans op mooie prijzen!

Man of the Match: Wie was volgens u de absolute uitblinker? Stem tot het einde van de wedstrijd op uw Man of the Match en maak kans op mooie prijzen!

Het laatste nieuws: Wilt u als eerste het nieuws ontvangen rondom Roda JC? Dan zit u met de Roda JC App precies goed! Vanaf nu krijgt u als eerste verschillende nieuwtjes te weten via deze app. Hoe? Wij sturen als eerste dit nieuws middels een pushbericht naar buiten, pas daarna via onze website en sociale kanalen.

Download de app
Ga snel naar de Apple Store of Google Play Store om de nieuwe Roda JC App gratis te downloaden.

DIGITAAL PLATFORM

Het platform mijn.rodajckerkrade.nl is vanaf vandaag live en is in samenwerking met Stadia Connect ontwikkeld. Vanaf 'Mijn.Roda JC' is het mogelijk voor supporters om tickets, (halve) seizoenkaarten en in de toekomst ook merchandise artikelen te bestellen en beheren. Bestellingen via 'Mijn.Roda JC' ziet u direct terug in de app en vice versa. Een enorme verbetering in de service voor supporters.

De functionaliteiten op 'Mijn.RodaJC' worden steeds verder uitgebreid. In deze eerste versie is dit pltform te gebruiken om een profiel aan te maken en voor het aanschaffen van tickets en (halve) seizoenkaarten.

Reacties zijn altijd welkom via een priveberichtje op onze Facebook-pagina of een mailtje naar info@rodajc.nl

LET OP! Log op de Roda JC clubapp en op het digitale platform mijn.rodajckerkrade.nl ALTIJD in met uw bestaande inloggegevens (SRO). Weet u uw inloggegevens niet (meer)? Stuur dan een mail naar account@rodajc.nl. U ontvangt binnen uiterlijk drie werkdagen uw log-in gegevens.
Geplaatst op: 21-11-2018
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK