20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Hulpdiensten oefenen in Parkstad

Om goed voorbereid te zijn op een crisis of ramp is het belangrijk dat hulpdiensten (o.a. Brandweer, Geneeskundige diensten (GHOR) Politie en Gemeenten (Bevolkingszorg)regelmatig gezamenlijk oefenen.
Daarom wordt er in samenwerking met D.S.M. Dyneema B.V, Parkstad Stadion Limburg, Zuyderland ziekenhuizen en Maastricht UMC+ op 7, 8, 11 en 12 september op diverse locaties geoefend door de hulpdiensten in de regio Parkstad.

Gedurende deze vier oefendagen worden ongeveer 200 medewerkers van de hulpdiensten en bedrijven geconfronteerd met verschillende oefenscenario‘s waarin verschillende incidenten worden nagebootst. Het kan dus zijn dat u hulpverleningsvoertuigen ziet rijden of deze massaal bij de verschillende bedrijven en instellingen ziet staan.

De bij de oefening betrokken bedrijven zullen gewoon bereikbaar blijven en zij zullen hiervan geen onnodige hinder ondervinden.
Geplaatst op: 21-08-2017
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK