20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Medisana blijft rugsponsor Roda JC Kerkrade

Voor alweer het vierde seizoen op rij zal Medisana Benelux de prominente plaats achter op het shirt van Roda JC Kerkrade innemen.
Deze week bekrachtigden Medisana en Roda JC Kerkrade op officiële wijze de samenwerking tussen beide partijen middels het ondertekenen van de sponsorovereenkomst.

Met recht mogen we spreken van een trouwe sponsor die ons ook na de degradatie trouw is gebleven en nu dus samen terugkeert naar de Eredivisie. "Na de degradatie was het wel even slikken, maar we waren het unaniem met elkaar eens om de club in deze moeilijke tijden niet te laten vallen" aldus Maurice Jongen en Charlotte Kerckhoffs, directie Medisana Benelux NV. "Als Kerkraads bedrijf zijn we trots om deel uit te maken van deze prachtige club met zo´n geweldige achterban. Met zijn allen moet je immers bouwen aan een succesvolle toekomst!" vervolgt de trotse directie.


Medisana is in de Benelux marktleider in consumentenelectronica op het gebied van wellness- en gezondheidsproducten. Neem ook eens een kijkje op de website www.medisana.nl en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment.

Geplaatst op: 21-08-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK