20/21
2568verkochte seizoenkaarten

KLG Europe (tweede) rugsponsor en broeksponsor Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade en KLG Europe hebben een overeenkomst gesloten voor shirtsponsoring. Onder de naam ‘KLG´ zal het bedrijf dit seizoen een prominente plaats innemen op de achterkant van het Roda JC Kerkrade shirt.
Zodoende zijn zij, na onze trouwe partner Medisana, de tweede rugsponsor van de club. De naam KLG zal zichtbaar zijn onder het rugnummer. Daarnaast is KLG Europe tevens broeksponsor van Roda JC. De contractduur betreft in eerste instantie een periode van één seizoen.

Nick Janssen, commercieel manager Roda JC Business: “We zijn zeer verheugd dat we een internationale speler op de logistieke markt aan ons hebben weten te binden. KLG kan via het platform Roda JC Kerkrade haar naamsbekendheid en merkbekendheid op een effectieve manier vergroten. Het realiseren van deze doelstellingen wil Roda JC graag ondersteunen."

Kees Kuijken, directie KLG: “Roda JC heeft zich teruggevochten naar de eredivisie. Dat getuigt van karakter. Net als Roda JC wil KLG scoren, verder groeien en nieuw talent aantrekken. We zijn er dan ook van overtuigd dat de samenwerking met Roda JC leidt tot prachtige nieuwe kansen. Wij herkennen in Roda JC zaken die we ook bij ons bedrijf zien zoals loyaliteit en teamwork."


OVER KLG Europe Group
De Nederlandse KLG Europe Group is opgericht in 1918 en biedt wereldwijd logistieke diensten en services aan. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. In 2014 was de omzet van de groep internationaal 135 miljoen euro.

Passie voor logistiek
Bij KLG Europe hebben ze een passie voor logistiek. Wat heeft u nodig? Transport over zee, door de lucht, over spoor of de weg? Binnen Europa of over de hele wereld? Value added services? KLG biedt een uitgebreide en complete dienstverlening. Voor uw hele supply chain. Efficiënt, duidelijk en compleet. Meer informatie: www.klg-logistics.com

Vanaf de wedstrijd tegen De Graafschap op zaterdag 22 augustus siert KLG Europe de tweede positie aan de achterzijde van het shirt én pronken zij tevens op de broek van Roda JC Kerkrade.

Geplaatst op: 21-08-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK