20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Organisatie Roda JC Kerkrade ontwikkelt zich verder

Na de degradatie in 2014 was Roda JC Kerkrade genoodzaakt om een aantal verregaande organisatorische maatregelen te nemen.
Met een afgeslankte organisatie is er door de geheel nieuwe RvC, samen met directeur Wim Collard, een nieuwe koers in gezet om van Roda JC weer een stabiele BVO te maken.

Na een jaar kunnen we zeggen dat we een eind op de goede weg zijn en is Roda JC weer terug op het hoogste niveau. Roda JC meent dat dit het juiste moment is om, binnen de financiële mogelijkheden, door externe deskundigen met een objectieve blik te laten kijken hoe we de kwaliteit van de organisatie nog verder kunnen opschroeven.

Na een zorgvuldige zoektocht zijn we uitgekomen bij het bedrijf BEST - Football Consultancy van Han Berger en Gertjan Steendam. Dit internationaal georiënteerde bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren van clubs en bonden op organisatorisch, strategisch en voetbaltechnisch gebied [o.a. de Australische topclub Sydney FC is ook een cliënt van BEST-FC]

BEST-FC en Roda JC gaan een overeenkomst aan tot januari 2016, waarna de samenwerking geëvalueerd zal worden. Roda JC is ervan overtuigd dat de jarenlange ervaring van Berger en Steendam in het betaalde voetbal voor de organisatie van absolute meerwaarde zal zijn.

Geplaatst op: 21-07-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK