20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Trotse Limburgse bedrijven steunen het kledingsponsorplan van Roda JC Voetbalacademie

Roda JC Kerkrade is een club die sterk verankerd is in de Limburgse samenleving. Onze club staat voor een gevoel van trots, betrokkenheid en kameraadschap.
De Roda JC Voetbalacademie timmert op dit moment flink aan de weg om een top-dagopleiding aan te kunnen bieden aan jong voetbaltalent uit de regio, met als uiteindelijke doel: structureel spelers afleveren aan het eerste elftal van Roda JC Kerkrade!

Dé kracht van Roda JC Voetbalacademie bestaat uit het feit dat wij voor alle spelers een individueel dagprogramma samenstellen, dat geheel is afgestemd op ieders ontwikkeling op voetbalgebied in combinatie met onderwijs. Zo blijven wij voortdurend werken aan verdere optimalisering om onze talenten (zoals o.a. onze eerdere exponenten Guus Hupperts, Mitchel Paulissen, Daryl Werker en Rigino Cicilia) klaar te stomen voor een professionele voetbalcarrière.Om de professionalisering binnen de jeugdafdeling vorm te geven, zijn wij op zoek naar ‘partners in crime’. Want om onze ambitieuze plannen te kunnen realiseren hebben we meer mensen nodig die, gezamenlijk met ons, hun schouders onder dit mooie project willen zetten. De eerste stap die wij hierin willen zetten is het verzorgen van een nieuw kledingpakket voor alle jeugdteams, die veelal vertegenwoordigd zijn op het hoogste niveau in Nederland. Hiervoor zijn wij op zoek naar ondernemers en/of andere begunstigers die door middel van sponsoring hun naam willen verbinden aan de Roda JC Voetbalacademie.

Dus: draagt u onze trots van het Zuiden een warm hart toe, bent u vóór eigen jeugd in het eerste elftal van Roda JC Kerkrade én wilt u landelijke naamsbekendheid genereren voor uw bedrijf? Dan zit u goed bij de Roda JC Voetbalacademie! U kunt als sponsor al een plek op het kledingpakket van onze jeugd veroveren vanaf slechts € 100,- per jaar!Wilt u meebouwen aan een top-voetbalopleiding in uw regio? Bent u geïnteresseerd in deze en alle andere sponsormogelijkheden van onze jeugd? Neem dan contact op met Maurice Schreijen via: mschreijen@rodajc.nl of op 06-29548396 of klik op: Steun de Roda JC Voetbalacademie! [op Facebook] en vul uw gegevens in.

Geplaatst op: 21-06-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK