20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Aevitae shirtsponsor van Roda JC tijdens Roda JC – FC Den Bosch

Zorgverzekeraar Aevitae zal tijdens de wedstrijd Roda JC – FC Den Bosch de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt innemen. Daarmee is Aevitae gedurende deze wedstrijd shirtsponsor van de club. Roda JC Kerkrade is Aevitae hiervoor zeer erkentelijk.
Aevitae en Roda JC Kerkrade strijden al langer onbaatzuchtig en vol vertrouwen mét en vóór elkaar om te zorgen voor een gezonde toekomst van beide. Ze zijn dan ook geen onbekenden van elkaar. Tijdens de periode 2007-2010 was de zorgverzekeraar al hoofdsponsor van Roda JC. Voor deze hernieuwde samenwerkingen hebben Aevitae en Roda JC de handen in één geslagen om een gezonde toekomst voor iedereen mogelijk te maken.
 


Als partner en fan van onze club bent u essentieel voor de toekomst van de club. Samen met Aevitae willen we ons steentje bijdrage in uw toekomst. Dit doen we door te doen waar we goed in zijn.

U steunt ons tijdens de wedstrijd, wij zorgen voor het voetbal en Aevitae zorgt dat onze voetballers en uzelf fit blijven of weer fit worden! Kijk voor meer informatie op www.zorgvoorrodajc.nl  

Geplaatst op: 20-12-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK