20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Volta Limburg shirtsponsor Roda JC tijdens Roda JC - Jong Ajax

Met trots kan Roda JC Kerkrade melden dat Volta Limburg tijdens de wedstrijd Roda JC - Jong Ajax van aanstaande zaterdag de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt inneemt. Roda JC Kerkrade dankt Volta Limburg voor het vertrouwen!
Over Volta Limburg
Volta Limburg speelt in de regio Parkstad een thuiswedstrijd op het hoogste niveau. Als service-organisatie staan wij met onze ‘koempelmentaliteit’ 7 dagen per week, 24 uur per dag paraat. Onze klanten waarderen onze garantie voor een aangenaam en comfortabel woonklimaat. Deze erkenning vertaalt zich in onze certificeringen als verhuurbedrijf van warmwatertoestellen. Diep geworteld in de regio kennen wij als geen ander de mensen die er wonen en hun specifieke (warmte)wensen.
Met het verhuren van cv-ketel en warmwatertoestellen zijn wij groot geworden. Een dienstverlening waarmee wij nog steeds voorop lopen. In kwaliteit, service, onderhoud en prijsvoordeel.
Onze positie op de ranglijst verplicht ons om innovatief op de dynamische energiemarkt van nu en morgen te anticiperen. Naast het verhuren van cv-ketels en warmwatertoestellen bieden wij kwalitatieve duurzaamheidsdiensten. Samen met de gemeente Landgraaf realiseren wij momenteel een zonnepanelen-project, waarbij de burgers hun investering al vanaf het eerste jaar terugverdienen.  Voor diverse woningverenigingen verduurzamen wij de komende jaren planmatig de bestaande cv- installaties. Met als gevolg meer comfort voor minder kosten.

Verder zijn wij officieel gemachtigd om voor makelaars EPA-adviseringen en –certificeringen uit te voeren en mogen wij ons prefered supplier van Enexis noemen voor het plaatsen van ‘slimme meters’.

Woningisolatie is onze nieuwste service. Een investering die zichzelf binnen vier tot vijf jaar terug betaalt, maar bovenal het wooncomfort merkbaar verhoogt.    
Met Volta Limburg scoort u altijd! Een belofte die wij als wedstrijdsponsor vandaag willen overdragen naar de spelers en technische staf van Roda JC Kerkrade. Om alle supporters het aangename gevoel te geven dat past bij hun favoriete club en… bij Volta Limburg.

Volta Limburg en Roda JC Kerkrade: altijd aangenaam..! 

Klik hier
voor meer informatie over Volta Limburg.
Geplaatst op: 20-09-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK