20/21
2478verkochte seizoenkaarten

TVMuzycap 2015 een groot succes!

Afgelopen vrijdag vond voor de derde keer het evenement TVMuzycap plaats, net zoals vorig jaar in het Parkstad Limburg Stadion. TVMuzycap laat talenten met beperkingen scoren. Tijdens TVMuzycap stonden de talenten centraal in plaats van de beperking, want iedereen heeft talent.
Om 11.00 uur in de ochtend startte de netwerklunch in Brasserie de Gele Kaart. Daar werden de aanwezige sponsoren welkom geheten en kregen zij een presentatie van de twee nieuwe ambassadeurs van TVMuzycap: Dave Kengen en Iljas Visker. Dave lijdt aan het TAR-syndroom waardoor er geen goede ontwikkeling van armen en/of benen mogelijk is. Dave is een karateka bij JKA Karate do Weng en heeft hij zelfs al een demonstratie gegeven in Tokio voor ruim 10.000 mensen. Ambassadeur Iljas Visker heeft in 2008 een herseninfarct gehad, waardoor hij nu in het nationale CP-team voetbalt. Volgend jaar staat hij zelfs op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.Na de netwerklunch stond de eerste wedstrijd van het Roda JC G-team op het programma. Zij voetbalden tegen de C1 van de Roda JC Voetbalacademie. Het G-team won de wedstrijd met 3-5 door doelpunten van Kevin den Brok, Julian Quadakkers, Rafal Vreuls, Bas Haga en Ritchie Vroomen.

In de business club stond na de voetbalwedstrijd het podiumprogramma op het programma. Daar lieten de deelnemende talenten hun talent op het gebied van muziek en toneel zien. Het gehele podiumprogramma werd gepresenteerd door ambassadeur Jack Vinders. Aansluitend aan het podiumprogramma werd de Kunstexpo geopend. Deze Kunstexpo kent 15 kunstwerken gemaakt door verschillende scholen en instellingen. De kunstwerken zijn tot en met eind november te zien op verschillende plekken in Zuid-Limburg. Deze kunstwerken worden ondertussen ook geveild. Kijk op www.tvmuzycap.nl om de kunstwerken te bekijken en een bod uit te brengen op de kunstwerken.

TVMuzycap laat zien dat beperkingen geen belemmeringen zijn om je ambities uit te voeren. De organisatie van TVMuzycap wil iedereen bedanken die op zijn of haar manier een bijdrage heeft geleverd aan deze fantastische dag, want wat was het TOP! Bedankt!

Geplaatst op: 20-04-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK