Sponsor Uitgelicht: Sport & Leisurepark Landgraaf

Het Sport & Leisurepark is een stichting zonder winstoogmerk. Alle commerciële activiteiten komen ten goede van de sportstimulering in Parkstad.
Sport & Leisurepark Landgraaf is dan ook sportondersteunend werkzaam voor o.a. gemeente Landgraaf en gemeente Heerlen.

Sport & Leisurepark Landgraaf, gelegen op sportcomplex Strijthagen nabij Megaland (Pinkpop), organiseert sportevenementen, bedrijfsuitjes, groepsarrangementen, kinderfeestjes, sportdagen, zes-kampen, vitaliteitsweken, sportclinics en nog veel meer.

Onze accommodatie is voorzien van alle faciliteiten die een sporter zich wenst. Het bestaat uit een BMX Stadion, een multi-functioneel fietsparcours, een Northshore track, een multi-beachveld, 5 sportvelden, een sporthal, een multi-functioneel verenigingsgebouw, 16 kleedkamers en een sportkantine. We zijn gelegen in een bosrijke omgeving en werken samen met diverse partners uit de regio. Hierdoor kunnen we voor ieder wat wils aanbieden.

Mocht u interesse hebben in een samenwerking, een activiteit of sponsoring van een project of de accommodatie neem dan gerust contact met ons op! Bel 045- 7440710 of mail naar info@slpark.nl. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.sportenleisurepark.nl

Sport & Leisurepark Landgraaf sportevents & support!Geplaatst op: 20-03-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK