Roda JC Golfdag 2014 op woensdag 23 april

In samenwerking met Thuis & Partners Advocaten organiseert Roda JC Kerkrade ook dit jaar weer de Roda JC Golfdag.
Dit jaar met een heel bijzonder tintje. Roda JC viert namelijk haar 100 jarig jubileum! Graag nodigen wij u uit om samen met 
Thuis & Partners Advocaten, een aantal eerste elftal spelers en de business clubleden en hun relaties een hole-in-one te komen slaan bij Golf-Residentie Brunssummerheide.

Of u nu goed kunt golfen of niet: deze dag is geschikt voor iedereen. Er worden een tweetal clinics verzorgd waarvan één voor de beginnende en één voor de gevorderde golfer (wanneer u reeds aan drie clinics of meer heeft deelgenomen). Indien u in het bezit bent van een golfvaardigheidsbewijs, kunt u meedoen aan de wedstrijd op de 18 holes baan.

Gedurende de dag wordt ook de inwendige mens goed verzorgd. Aan het einde van de dag is er een informeel en gezellig samenzijn waarna wij kunnen gaan genieten van een smakelijk driegangen diner.

Hebben wij u enthousiast gemaakt? Dan kunt u zich tot uiterlijk woensdag 16 april aanmelden per e-mail [AMaessen@rodajc.nl] of fax [0456317100]Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wij hopen u te zien tijdens de Golfdag 2014 op 23 april!

Geplaatst op: 20-03-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK