20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Twee shirtsponsoren verdeeld over twee helften bij Roda JC - VVV-Venlo

Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade – VVV-Venlo van aanstaande vrijdag 20 februari zal Roda JC met twee verschillende shirtsponsors op de borst spelen. Opnieuw zijn dit Stienstra en Rabobank Parkstad Limburg die, verdeeld over de twee helften van de wedstrijd, op de borst prijken.
Tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard op 25 januari jl. speelde Roda JC ook al met deze twee partijen op de borst. In de 1e helft stond toen Rabobank op de borst en in de 2e helft Stienstra. Tijdens de wedstrijd van vandaag zijn die rollen omgedraaid.

Zowel Stienstra als Rabobank Parkstad Limburg zijn geen onbekenden van Roda JC. Beide partijen hebben al voor langere tijd een samenwerking met de Kerkraadse club. Stienstra was van 1998 tot en met 2001 zelfs hoofdsponsor. Sinds 2011 is Stienstra bovendien sponsor van de jeugdopleiding. Rabobank Parkstad Limburg is sinds 2012 verbonden als partner van de maatschappelijke Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij.

Roda JC dankt Stienstra en Rabobank Parkstad Limburg opnieuw voor dit vertrouwen en is hen zeer erkentelijk!


Over Stienstra
huren, kopen, wonen stienstra.nl

Stienstra heeft een ruim aanbod van huur- en koopwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen wij graag aan bij. Uw woonwensen staan bij ons centraal. Graag zoeken wij samen met u een woning die aan al uw woonwensen voldoet, om uw woonplezier maximaal te maken.

Niet voor niets is Stienstra al sinds 1961 een begrip in vastgoedland. Stienstra is een van de grootste particuliere vastgoedeigenaren in Nederland. U huurt dan ook rechtstreeks van de eigenaar. Huren van de eigenaar biedt voordelen omdat Stienstra de exacte achtergrond van de woning, het appartement of de buurt kent. Wij zorgen goed voor onze woningen en voor u als huurders.  Dankzij deze aanpak is Stienstra door de Nederlandse Woonbond al vijf keer uitgeroepen tot “Beste particulier verhuurder van Nederland”.

Uw woning is uw dagelijkse leefomgeving. Wij willen u zo goed mogelijk informeren over de woningen die wij aanbieden en staan graag voor u klaar om u rond te leiden en van alle informatie te voorzien. Meer informatie via www.stienstra.nl  Over Rabobank Parkstad Limburg
Winst is bij Rabobank Parkstad Limburg een middel maar géén doel. Dit middel zetten wij graag in om Parkstad duurzaam sterker te maken. Onze koers is afgestemd op dat wat Parkstad nodig heeft. Als rasechte lokale onderneming kennen wij u en onze omgeving. Dat is belangrijk, want het stelt ons in staat waardevolle verbindingen te leggen. Rabobank Parkstad Limburg is, naast een lokale coöperatie, vooral ook een goede bank. U wilt immers veilig kunnen betalen en sparen. Misschien wilt u een woning kopen of een bedrijf starten. Daar kunnen wij bij helpen. Met uitstekende producten en vooral: met een goed en eerlijk advies. Onze missie is duidelijk: de klant, zijn bedrijf en zijn omgeving sterker maken, in goede en slechte tijden!

Geplaatst op: 20-02-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK