20/21
2341verkochte seizoenkaarten

SBLplus shirtsponsor tijdens bekerwedstrijd Roda JC - PSV

Tijdens de bekerwedstrijd Roda JC Kerkrade - PSV van aanstaande dinsdag 20 januari zal SBLplus de prominente plaats op de voorkant van het Roda JC shirt innemen en is daarmee shirtsponsor van Roda JC tijdens deze wedstrijd. Roda JC dankt SBLplus voor het vertrouwen!

Over SBLplus

SBLplus versterkt facility management op een aangename manier en zo gemakkelijk mogelijk. Maak kennis met ons allesomvattende dienstenpakket op het gebied van facility support; kan niet, bestaat niet voor onze organisatie. We leveren als een butler alles op het spreekwoordelijke presenteerblad. SBLplus ondersteunt u met bijna alle diensten die u nodig heeft en vooral op het moment dat u ze nodig heeft. Op maat en met de toewijding van een butler. Dat is de plus achter SBLplus.

Met de diensten en producten die wij aanbieden, zorgen wij er voor dat alles wat met orde, netheid, hygiëne, veiligheid en uitstraling van uw gebouw, binnen zowel als buiten te maken heeft, perfect in orde is. Waar nodig werken we intensief samen met een netwerk van betrouwbare partners. In alle gevallen geldt: SBLplus regelt het voor u.


Het werkveld van SBLplus is veelomvattend. We voelen ons thuis in een groot aantal branches en sectoren; we hebben in het bijzonder ervaring met school-, kantoor- en productieomgevingen, kinderopvangcentra en zorginstellingen.

SBLplus denkt graag met u mee en is als partner pro-actief. Wij bekijken elke aanvraag vanuit de breedte. Hoe kunnen wij u optimaal ondersteunen? En op welke wijze zijn werkzaamheden zo (kosten)efficiënt mogelijk voor u uit te voeren? U verwacht niet anders van een bedrijf dat dienstverlening als core-business heeft. Het is in feite de permanente afweging die een butler maakt. Hij is de plus achter SBLplus.

Meer informatie: www.sblplus.nl


Geplaatst op: 20-01-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK