20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Winnen met Roda JC Kerkrade?

Elk seizoen maken deelnemers van de VriendenLoterij kans op duizenden Eredivisieprijzen zoals seizoenkaarten, wedstrijdtickets, fanshop cadeaukaarten, meet-and-greets met Eredivisiespelers én tickets voor exclusieve plaatsen direct aan het veld.
Eredivisie
De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door deze samenwerking is het mogelijk om in de VriendenLoterij mee te spelen voor een Eredivisieclub naar keuze. Fans die meespelen in de loterij steunen met de helft van hun inleg direct de jeugdopleiding van Roda JC Kerkrade. Op deze manier krijgen de kinderen naast hun voetbalopleiding ook studiebegeleiding en goede persoonlijke begeleiding.

De jeugd heeft de toekomst
Als u meespeelt met een lot voor Roda JC Kerkrade steunt u met 50% van uw inleg de jeugdopleiding. De VriendenLoterij geeft de kinderen bewust een steuntje in de rug, zodat ze een goede basis hebben voor de toekomst mochten ze het betaalde voetbal niet halen. Ook gebruiken de clubs de opbrengsten om maatschappelijke activiteiten te organiseren voor een betere samenleving. Door de jarenlange samenwerking met de Eredivisie zijn duizenden basisschoolkinderen gezonder gaan leven en eten, en hebben zij goede sociale vaardigheden ontwikkeld.

Wilt u vandaag nog winnen met Roda JC Kerkrade? Kom maar op! Als u nu meespeelt met een (extra) lot voor Roda JC, pakt u gegarandeerd € 20,- Bovendien maakt u nog eens kans op prijzen van €250,-, €1.000,-, €5.000,tot wel € 25.000,-! .

Speel mee via Roda JC Vriendenloterij of klik direct op onderstaand logo.
Geplaatst op: 19-08-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK