20/21
2176verkochte seizoenkaarten

Roda JC Kerkrade zet hoofdtrainer Molenaar op non-actief

Roda JC Kerkrade heeft hoofdtrainer Robert Molenaar op non-actief gezet. Eric van der Luer neemt zijn taken tot en met het einde van het lopende seizoen waar.
Molenaar degradeerde met Roda JC aan het einde van het seizoen 2017 - 2018 uit de Eredivisie. In de Keuken Kampioen Divisie bezet de ploeg momenteel een 7e plaats. De tegenvallende resultaten van de laatste weken hebben de club tot dit besluit gebracht.

Roda JC is verheugd met het feit dat Van der Luer de taak van hoofdtrainer tot het einde van het lopende seizoen op zich neemt. Een groot gedeelte van de selectie heeft reeds samengewerkt met de oud-speler en Roda-icoon. Tijdens de aankomende wedstrijd Roda JC - MVV zal Van der Luer voor de eerste maal als hoofdtrainer plaatsnemen op de bank.


Robert Molenaar dankt een ieder binnen- en buiten de club voor het vertrouwen gedurende de afgelopen twee seizoenen. Hij wenst Roda JC op elk vlak alle goeds voor de toekomst.

Om 12.00 uur zal er een persmoment worden gecreëerd in het Parkstad Limburg Stadion, waar vragen kunnen worden gesteld aan Harm van Veldhoven en Eric van der Luer. Alle media kunnen zich aanmelden via pers@rodajc.nl of 06-11210493.
Geplaatst op: 19-03-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK