Met heel Kerkrade Zuid en West naar Roda JC!

Roda JC Kerkrade nodigt iedere inwoner van Kerkrade Zuid en West uit om tegen een zeer voordelig tarief de wedstrijd Roda JC Kerkrade – FC Utrecht op zaterdag 25 januari om 19.45 uur te bezoeken in het kader van het project ‘Mijn Limburg. Mijn Roda’.
De komende weken zal Roda JC Kerkrade nadrukkelijk bij scholen, verenigingen, bedrijven en verzorgingstehuizen in de gemeente Kerkrade aanwezig zijn. Om het project in Kerkrade bekend te maken werden er in week 1 in Kerkrade huis-aan-huis uitnodigingen verspreid en zullen er een groot aantal verenigingen aangeschreven worden, zodat gezamenlijk de wedstrijd Roda JC – FC Utrecht bezocht kan worden om op die manier de sociale cohesie in Kerkrade verder te bevorderen. Als inwoner van Kerkrade [Zuid en West] treft u op de ontvangen flyer alle informatie aan. Doe mee met de posterwedstrijd en maak kans op een Businessarrangement voor twee personen inclusief diner-buffet voorafgaand de wedstrijd.

Roda JC Kerkrade bezocht samen met mascotte Lucky in Kerkrade BS de Spoorzoeker en BS de Doorkijk met ‘De Schooltoer’ van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. Hier ontvingen alle kinderen een brief met een voucher voor de wedstrijd. Tevens ontvangen de kinderen van groep 3 t/m 8 een gezondheidskrant, gebaseerd op de meervoudige intelligentiemethode. De groepen 7 van deze school zijn vervolgens op 21 januari 2014 te gast op Sportpark Kaalheide voor leerzame lessen over financiële gezondheid, respect en pesten, voeding en een training van de Jeugdopleiding. Aansluitend is er een lunch verzorgd door PLUS Supermarkten in aanwezigheid van enkele selectiespelers van Roda JC Kerkrade.

Jeugdtrainers van Roda JC organiseren op woensdag 22 januari van 18.00 – 20.00 uur een clinic voor de D-jeugd op het complex van amateur-partner FC Kerkrade-West in samenwerking met RKTSV en KVC Oranje. Vanuit ons nieuwe maatschappelijk project ‘Roda JC Old Stars’ bezoeken oud-Roda JC spelers Pierre Vermeulen en John Meuser zorgcentrum Firenschat op maandag 27 januari waarbij de historie van Roda JC speels aan een voetbalquiz wordt gekoppeld. Tevens zullen de ouderen uit Firenschat uitgenodigd worden in de Koempelbox, waarin 65- plussers de wedstrijd Roda JC- FC Utrecht vanuit de skybox kunnen bekijken. Daarnaast zullen, in het kader van samen de wedstrijd bezoeken, een groot aantal actieve verenigingen geïnformeerd worden over het project.
Waarom doet Roda JC dit?

Roda JC wil de inwoners van Kerkrade op een zo prettig mogelijke manier kennis laten maken met het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er een drietal redenen zijn dat potentiële supporters afzien van een stadionbezoek: complexiteit rondom toegangsbewijzen, infrastructuur / veiligheid en omdat mensen het gewoonweg niet overwegen. Om zoveel mogelijk van deze drempels weg te nemen is er gekozen voor een ‘gebiedsaanpak’, waarbij Roda JC steeds andere gebieden uitnodigt om samen naar Roda JC te komen. Mensen kunnen zowel online een kaartje aanschaffen, als ook bij PLUS Paes Kerkrade waar een lokaal kaartverkooploket is ingericht. Hier kunt u tegen een voordelige kennismakingsprijs uw toegangsbewijs kunt kopen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen zelfs gratis naar de wedstrijd.

Extra informatie:

Kerkrade Zuidwest:
wedstrijd: 25 januari 2014 Roda JC Kerkrade - FC Utrecht
Wijken: Spekholzerheide, Heilust, Terwinselen, Kaalheide, Gracht, Dentgenbach, Nulland en Bleijerheide
Scholen: BS de Doorkijk , BS de Spoorzoeker
Voetbalclubs: FC Kerkrade-West, RKTSV, KVC Oranje
Bejaardentehuis: Firenschat


Voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag op 15 februari 2014 zijn wij met het project Mijn Limburg. Mijn Roda. aanwezig in Kerkrade Noordoost.

Aanwezigheid Kerkrade Noordoost:
wedstrijd: 15 februari 2014 Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag
Wijken: Eygelshoven-Kom, Hopel, Waubacherveld, Vink, Chevremont, Haanrade, Kerkrade- Centrum, Erenstein, Rolduckerveld en Holz
Scholen: BS de Steltloper, OBS de Schatkist
Voetbalclubs: LHC (gastvereniging), VV Haanrade, VV Chevremont
Bejaardentehuis: Lückerheide kliniek


Nadere informatie over Mijn Limburg Mijn Roda via Yara Keulers [projectleider] 045 631 7028

Geplaatst op: 19-01-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK