Wedstrijdsponsor Uitgelicht: MEDISANA

Medisana is in de Benelux marktleider in consumentenelectronica op het gebied van gezondheids-en wellnessproducten. Medisana biedt een zeer ruim assortiment tegen een betaalbare prijs.
Het van oorsprong Duitse bedrijf is inmiddels meer dan 30 jaar een van de toonaangevende producenten in hun vakgebied. Medisana-producten staan voor hoogwaardige kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, innovatie en design waardoor er in de voorbije jaren al vele awards zijn gescoord!

De Benelux-vestiging is gelegen in Kerkrade op een steenworp afstand van het Parkstad Limburg Stadion van waaruit het bedrijf zich de afgelopen 12 jaar ontwikkelde tot marktleider. Medisana is reeds het tweede voetbalseizoen rugsponsor van Roda JC Kerkrade. Voor meer informatie zie: www.medisana.nl


Medisana ondersteunt het initiatief van jongerenorganisatie LOS om samen tijdens de topwedstrijd Roda JC Kerkrade - Ajax een aanzienlijk bedrag aan 3FM Serious Request vanuit Limburg te doneren. Hiermee willen wij mede de Limburgse positie voor Glazen Huis 2015-Heerlen versterken.

De uitstralingen van Medisana en LOS passen immers perfect bij elkaar: met “Limburgse Passie” en hard werken aan de top staan binnen heel Nederland!

Geplaatst op: 18-12-2013
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK