Martin Milec en Marcos Gullón blijven bij Roda JC; Frederic Ananou gecontracteerd

Roda JC heeft zich verzekerd van een langer verblijf van Martin Milec en Marcos Gullón (foto boven). Het tweetal speelde al sinds de winterstop van het afgelopen seizoen voor Roda
JC Kerkrade. Daarnaast heeft de club zich versterkt met Frederic Ananou. De 18-jarige verdediger komt transfervrij over van 1. FC Köln.
De 24-jarige Sloveense verdediger Martin Milec wordt voor één seizoen gehuurd van Standard Luik. Hij speelde het afgelopen halfjaar ook al op huurbasis voor de Kerkradenaren. Marcos Gullón werd in de winterstop al overgenomen van Apollon Limassol. De 27-jarige Spanjaard tekent nu een contract voor één seizoen bij Roda JC.
 
Technisch Directeur Ton Caanen: “Zowel Milec als Gullón hebben het afgelopen halfjaar, zeker tijdens de eerste periode na de winterstop, een goede indruk bij ons achtergelaten. Alle twee passen zij in het nieuw te bouwen team van Roda JC. Het is mooi dat een karaktervoetbal als Marcos Gullón voor ons behouden blijft. Daarnaast is Martin Milec met zijn enorme passie en gedrevenheid eveneens een aanwinst voor de club."

Martin Milec droeg al in 12 competitiewedstrijden het Roda JC shirt en Marcos Gullón kwam reeds 8 keer uit voor de Eredivisionist, waarin hij eenmaal trefzeker was.

Frederic Ananou
Frederic Ananou doorliep de jeugdopleiding van 1. FC Köln en speelt voor het Duitse nationale elftal O19 jaar. Technisch Directeur Ton Caanen: “Frederic is een speler die zowel rechtsback als centraal in de verdedigen kan spelen. Hij is zeer snel, kan goed koppen en is erg talentvol." Ananou is voor twee jaar vastgelegd met de optie voor nog één seizoen.
 
Geplaatst op: 17-06-2016
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK