20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Mijn Limburg Mijn Roda: editie Landgraaf

Roda JC Kerkrade nodigt iedere inwoner van Landgraaf uit om tegen een zeer voordelig tarief de wedstrijd Roda JC Kerkrade – FC Groningen op zondag 27 april om 14.30 uur te bezoeken in het kader van het project ‘Mijn Limburg. Mijn Roda’.
De komende weken zal Roda JC Kerkrade nadrukkelijk bij scholen, verenigingen, bedrijven en verzorgingstehuizen in de gemeente Landgraaf aanwezig zijn.

Om het project in Landgraaf bekend te maken worden er in week 16 huis-aan-huis uitnodigingen verspreid en worden er een groot aantal verenigingen aangeschreven, zodat gezamenlijk de wedstrijd Roda JC – FC Groningen bezocht kan worden om op die manier de sociale cohesie in Landgraaf verder te bevorderen. Als inwoner van Landgraaf treft u op de ontvangen flyer alle informatie aan. Doe mee met de posterwedstrijd en maak kans op een Businessarrangement voor twee personen inclusief dinerbuffet voorafgaand de wedstrijd.Roda JC Kerkrade bezoekt samen met mascotte Lucky op maandag 7 april in Landgraaf BS An der Put, BS De wegwijzer en OBS De Speurneus met ‘De Schooltoer’ van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. Jeugdtrainers van Roda JC organiseren op 9 april een clinic voor de D-jeugd op het complex van amateur-partner UOW’02. Vanuit ons nieuwe maatschappelijk project ‘Roda JC Old Stars’ bezoeken oud-Roda JC spelers Johan Toonstra en Leo Degens een zorgcentrum waarbij de historie van Roda JC speels aan een voetbalquiz wordt gekoppeld.

Waarom doet Roda JC dit?

Roda JC wil de inwoners van Landgraaf op een zo prettig mogelijke manier kennis laten maken met het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er een drietal redenen zijn dat potentiële supporters afzien van een stadionbezoek: complexiteit rondom toegangsbewijzen, infrastructuur/veiligheid en omdat mensen het gewoonweg niet overwegen.

Om zoveel mogelijk van deze drempels weg te nemen is er gekozen voor een ‘gebiedsaanpak’, waarbij Roda JC steeds andere gebieden uitnodigt om samen naar Roda JC te komen. Mensen kunnen zowel online een kaartje aanschaffen, als ook vanaf 14 april 2014 bij PLUS Wetzels [Hovenstraat 124, Landgraaf] waar een lokaal kaartverkooploket is ingericht. Hier kunt u tegen een voordelige kennismakingsprijs uw toegangsbewijs kunt kopen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen zelfs gratis naar de wedstrijd.

Geplaatst op: 17-04-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK